28 / 04 / 2024

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.



Geçtiğimiz hafta Salı günü Uşak Çarşısı'nın açılışı için giden Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki proğramın ardından  Uşak Ak Parti İl Teşkilatında yöneticilerle bir araya geldi. Ak Parti Uşak İl Binasında ki toplantıya katılanlar arasında bulunan Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ümit Alp, Bakan Özhaseki'ye ayak üstü 'Milli Park' talebini iletti.

MURAT DAĞI MİLLİ PARK OLMALI!

Murat Dağı’nın önemini anlatan Ümit Alp, Özhaseki’ye bunun için Murat Dağı’nın mevcut hali ile korunması gerektiğini, milli park ilan edilmesinin bu korumaya hizmet edeceğini söylemesi üzerine Bakan Özhaseki'nin Özel Kalem Müdürü’ne talimat vererek konunun takip edilmesini istediği öğrenildi.

Bakan Özhaseki den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

BAKAN ÖZHASEKİ MURAT DAĞI İÇİN TALİMAT VERDİ!

Görüşmeye Belediye Başkanı Mehmet Çakın da katılarak, “Ümit Bey, çevreye duyarlı kişiliği olan İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Başkanıdır. Uşak Belediyesi ile İMO’nun şehrin depremsellik, yapı envanteri ile ilgili ortak çalışmalarımız oldu.

” Şeklinde görüş belirtmesinin ardından Bakan Özhaseki, Murat Dağı’nın milli park olmasının önemli olduğunu vurgulayarak, milli park konusundaki çalışmaları takip etmesi ve bir tıkanıklık olursa şayet, kendi Bakanlığının üzerine düşeni yapması için özel kalem müdürüne talimat verdiği öğrenildi.

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ümit Alp konu ile ilgili açıklamasında şunları söyledi; İlgili özel kalem müdürününün kendiisnde ön bilgileri aldığını ve Murat dağı ile ilgili Uşak ve Kütahya’daki gerekli müdürler ile görüşeceğini ve sürecin hızlanması için çaba göstereceğini belirttiğini açıkladı.

Bakan Özhaseki, Malatya’daki depreme toplantıda yakalandı! İşte yaşananlar!

Bakan Özhaseki: ‘TOKİ bizim yüz akımız oldu’

Bakan Özhaseki’den o ile 40 bin konut müjdesi!

Geri Dön