26 / 05 / 2024

Dağkıran İnşaat

Dağkıran İnşaat

Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Dağ, Kıyas Kıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Sancaktepe Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıdağ Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Sarıdağ tarafından kuruldu.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Çağatay Daştan tarafından kuruldu.

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tevfik Beyaztaş tarafından kuruldu.

Dağkıran İnşaat Haberi

Dağkıran İnşaat

Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Dağ, Kıyas Kıran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Dağkıran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi, Ulaş İş Hanı,...