06 / 05 / 2024

Dağlıoğlu Emlak İnşaat adres

Dağlıoğlu Emlak İnşaat adres

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

1941 yılında bir emlakçının ilanı! 

1941 yılında  emlakçılar 'emlak alım satımı' başlığı altında kendi reklamlarını yapmak için gazetelere ilan veriyormuş. İşte 1941 yılında bir emlakçının ilanı...

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Dağlıoğlu Emlak İnşaat adres Haberi

Dağlıoğlu Emlak İnşaat adres

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV : a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat...