06 / 05 / 2024

Daha Akıllı Vatandaş konferansı

Daha Akıllı Vatandaş konferansı

“Şehir 2.0: Akıllı Şehir, Daha Akıllı Vatandaş” konferansı Türkiye’nin ilk teknoloji ve gelecek odaklı düşünce kuruluşu Gelecekhane tarafından 12 Mart’ta İstanbul Fulya’daki Yapı Endüstrisi Merkezi (YEM)’nde gerçekleştirilecek.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge kaç lira oldu?

Günümüzde teknolojinin ev hayatına getirdiği kolaylıklara bir yenisi daha eklendi: Arçelik Imperium Robo RS 3221 Akıllı Robot Süpürge!

Bu akıllı robot süpürge sadece 4 bin 753 lira

Son zamlardan sonra akıllı robot süpürge fiyatları oldukça arttı. Birçok modelin fiyatı 10 bin TL'nin üzerine çıktı. Fakat daha uyguna akıllı robot süpürge bulmak da mümkün. İşte detaylar...

Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge'de büyük indirim! İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge indirimli fiyatı

Günümüzün en popüler ürünleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere talep her geçen gün daha da artıyor. Peki Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge ne kadar? İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge fiyatı...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu!

2023 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı? iPhone 14  mü yoksa Samsung Galaxy S23 mü daha başarılı? İşte 2023’ün en iyi akıllı telefonu...

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

4 bin TL’nin altındaki telefonlar! 4 bin TL altında akıllı telefon modelleri hangileridir? İşte keseye uygun telefonlar!

Telefon almayı düşünenler ama bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar uygun fiyatlı akıllı telefon listeleri arıyor. İşte cebinize uygun telefon modelleri!

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

Migros’ta görülmemiş fiyata akıllı telefon! Xiaomi Redmi 9C kaçmaz! 20 Ekim 2022 fiyat listesi

A’dan z’ye bütün ürünlerin satışı yapan Migros’ta akıllı telefonları piyasaya göre daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Migros’un resmi internet sitesinde Xiaomi Redmi 9C, piyasasına göre daha uygun fiyatlara satışa sunuluyor. İşte detaylar…

3 bin liraya akıllı telefon sahibi olun! Xiaomi Redmi 9C Migros’ta siz bekliyor! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros’ta 3 bin liraya akıllı telefon sahibi olmanız sizin elinizde. Migros’un resmi internet sitesinde Xiaomi Redmi 9C, piyasa fiyatlarına göre daha uyguna satılıyor. İşte detaylar…

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Daha Akıllı Vatandaş konferansı Haberi

Daha Akıllı Vatandaş konferansı

Türkiye’nin ilk teknoloji ve gelecek odaklı düşünce kuruluşu Gelecekhane tarafından 12 Mart’ta gerçekleştirilecek “Şehir 2.0: Akıllı Şehir, Daha Akıllı Vatandaş” konferansında şehirlerin geleceğini merak edenler İstanbul Fulya’daki Yapı Endüstrisi Merkezi (YEM)’nde bir araya gelecek. Açılış konuşmasını Gelecekhane’nin kurucusu füturist Halil Aksu’nun yapacağı etkinlikte, teknoloji ve planlamayla birlikte şehirlerinin nasıl daha yaşanır hale gelebileceği farklı disiplinlerden gelen uzmanlar tarafından masaya yatırılacak.


Tarım toplumundan sanayi toplumuna ve hatta artık servis ve bilgi toplumuna doğru evrildiğimiz için, şehirlerin nüfusu kırsal kesimden aldığı göçle birlikte giderek artıyor. İnsanlık tarihinde daha önce hiç bu kadar çok insan şehirlerde yaşamamıştı. Çünkü insanlığı ilgilendiren hemen her şey üniversiteler, müzeler, fabrikalar, restoranlar, mabetler, parklar şehirlerde.


Peki, şehirler sürekli kalabalıklaşacaksa, şehirdeki yaşam nasıl gelişecek? Trafik ne olacak? Enerji, gıda ve...