29 / 04 / 2024

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

İşte 5 bin TL'nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Yenilenmiş iPhone 7 akıllı telefon 3.198 TL’ye, yenilenmiş Samsung Galaxy A30S 3.899 TL’ye, yenilenmiş Huawei Mate 20 Light 3.399 TL’ye satışa sunuluyor. Peki başka hangi akıllı telefonlar  5 bin TL’den daha ucuz? Özellikleri neler? İşte detaylar…



Teknolojik cihazların enflasyon artışıyla fiyatları astronomik artarken, pek çok kişi uygun fiyatlı telefonları araştırıyor.  Sıfıra yakın, yetkili firmalar tarafından kontrolü yapılarak elden geçirilmiş, 1 yıl garantili olarak satışa sunulan yenilenmiş telefonlar ise iyi bir seçenek  oluşturuyor.

Yenilenmiş olarak çeşitli teknoloji marketlerde satışa sunulan telefonlar içinde iPhone, Samsung, Huawei gibi pek çok beğenilen markanın cihazları yer alıyor.

 İşte 5 bin TL nin altında akıllı telefonlar! Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

YENİLENMİŞ TELEFON NE DEMEK?

"TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi" almış olan yenilenmiş telefonlar,  Ticaret Bakanlığınca onaylı Yenileme Merkezleri tarafından incelemesi yapıldıktan sonra satışa sunuluyor.  Dış görünümü sıfır gibi olan bu telefonların tüm fonksiyonları da tamamen çalışır durumda olurken,  bu şekilde önceden farklı bir kullanıcı tarafından değerlendirilen fakat uzmanlar tarafından yenilenmiş sıfır gibi çalışan ve görünen bir şekilde oluyor.

 Bakanlık onaylı merkezlerin tüm kontrollerini yaptığı yenilenmiş telefonlarda darbe veya çizik olmuyor ve 12 ay garantiyle satılırken, kredi kartına taksit fırsatı da sunuluyor.

Peki 5 bin TL altı hangi akıllı telefonlar var? Fiyatları kaç TL, ne kadar?


Geri Dön