02 / 05 / 2024

Dai Nippon Printing

Dai Nippon Printing

Japonya’nın Dai Nippon Printing Co. Ltd. (DNP) şirketi, pencereye yapıştırılınca odayı ışıklandırılan ve yüzde 13 enerji tasarrufu sağlayan film geliştirdi.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilal Dai ve Arif Kapanoğlu ortaklığında kuruldu.

Little Studio Sanatsal Danışmanlık Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Little Studio Sanatsal Danışmanlık Ve Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cansu Şimşek Dai tarafından kuruldu.

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekrem Yıldırım ve Mahmut Hüdai Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Türk Nippon sigorta hedeflerinin üzerinde büyüdü!

2017 yılında özellikle bireysel ve orta ölçekli işletmelerin sigorta ürünleri ile sağlık sigortalarına ağırlık veren Türk Nippon Sigorta, yüzde 57 oranında büyüdü. Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu, “2018’de de bu alanlarda aktif bir oyuncu olarak büyümemizi sürdüreceğiz” diyor...

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Sadır, Sebahattin Sadır, Hatice Rezzan Sadır ve Hüdai Selim Sadır ortaklığında kuruldu. 

Enerji Kimlik Belgesi'nin ayrıntıları belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Bi̇nalarda Enerji̇ Performansı Ulusal Hesaplama Yöntemi̇ne Dai̇r Tebli̇ğ Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Dai Nippon Printing Haberi

Dai Nippon Printing

Cihan'ın haberine göre DNP Işıklandırma Filmi diye isimlendirdikleri ürün, pencereye yapıştırıldığında dışarıdaki güneş 

ışınlarını toplayarak evin tavanı ve içerisine doğru yayıyor. Güneş ışınlarının fazla girmediği evlerin pencerelerine yapıştırılınca odanın daha fazla ışık alması sağlanabiliyor.


Başkent Tokyo’da düzenlenen ve ekolojik ürünlerin sergilendiği EcoProducts 2015 sergisinde tanıtılan DNP firmasının yeni ürünün 2016 yılı Ocak ayından itibaren okul, ofis, apartman ve hastanelerde kullanılmak üzere satışına başlanacağı bildirildi.

DNP firması, 2017 yılına kadar ürünün satışlarından yaklaşık 25 milyon dolar gelir elde etmeyi...