02 / 05 / 2024

Daikin Altherma ısı pompaları

Daikin Altherma ısı pompaları

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor.

Daikin Altherma Eco-Label ödüllü Altherma ısı pompaları ile fark yaratıyor!

Çok sayıda çevreci ürün ve çözümüyle iklimlendirme alanında enerji verimliliğinin artırılması için çalışan Daikin, Eco - Label ödüllü Altherma Isı pompaları ile de fark yaratıyor.

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Isıtma soğutma sistemlerinin markalı konuta katkısı nedir?

Daikin, mucidi olduğu ve VRV adını verdiği merkezi sistemlerle açık ara lider. Her 3 projeden birinde Daikin tercih ediliyor. Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, ana hedeflerinin Türkiye’de hem soğutmada hem ısıtmada liderlik olduğunu söylüyor.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Aypark Residence’da Daikin Altherma ile 4 mevsim konfor!

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Daikin Altherma, ısı pompalarında teknoloji lideri oldu!

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor.

Daikin N Serisi klimaları satışta!

Geniş ürün gamını tüketici talep ve beklentileri doğrultusunda geliştirmeye devam eden Daikin, son 136 yılın en sıcağı olması beklenen bu yazı klimasız geçirmek istemeyenler için N Serisi Klimaları satışa sundu.

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

Daikin Altherma ısı pompaları Haberi

Daikin Altherma ısı pompaları

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor. Havadan suya ısı pompalarının mucidi Daikin Altherma, dünyada 800 bini aşan kullanıcısının ısınma ve sıcak su ihtiyacını ekonomik ve çevre dostu bir konfor ortamında karşılıyor.


Havadan suya ısı pompalarının mucidi ve dünyada 800 bini aşkın kullanıcısı ile pazar lideri olan Daikin Altherma 10. yılını kutluyor. Enerji tasarrufu sağlayan, zararlı emisyonları azaltan buna karşılık yüksek verim sağlayan ürün ve çözümleri ile iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin, ısınırken tasarruf etmek isteyenlere tam 10 yıldır Eco-Label ödüllü Altherma ile ekonomik ve konforlu bir çözüm sunuyor. Pahalı fosil yakıtlar tüketen geleneksel ısıtma sistemlerine göre çok daha az enerji ile daha yüksek verim sağlayan...