07 / 05 / 2024

daikin iklimlendirme sistemi

daikin iklimlendirme sistemi

İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Daikin, Erden Timur’u ağırladı!

Ürün ve hizmetlerinin kalitesiyle olduğu kadar iklimlendirme sektöründeki eğitim ve motivasyon çalışmaları ile de dikkat çeken Daikin, Nef CEO’su Erden Timur’u ağırladı. 

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Daikin'den Sakarya'ya kombi fabrikası!

Japon iklimlendirme devi Daikin Sakarya’daki yatırımı için düğmeye bastı. Daikin tarihinin ilk kombi fabrikasını Sakarya'da hayata geçirdi

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Pruva 34, Daikin'i tercih etti!

Marmara Denizi’ni ve yeşili kucaklayan bir proje olarak Bakırköy’de hayata geçirilen Pruva 34, iklimlendirme konusundaki tercihini Daikin Mini VRV sistemlerden yana yaptı

Daikin Altherma, ısı pompalarında teknoloji lideri oldu!

Geliştirdiği çevreci ürün ve çözümlerle iklimlendirme sektörüne yön veren Daikin’in, dünyanın en çok tercih edilen ısı pompası Altherma 10. yaşını kutluyor.

daikin iklimlendirme sistemi Haberi

daikin iklimlendirme sistemi

İstanbul’un seçkin projelerinden NEF Merter 13, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.


İklimlendirme tercihlerini Daikin’den yana yapan iklimlendirme konusunda geleceğin yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayacak gayrimenkul projelerine NEF Merter 13 de katıldı. İstanbul’un yeni yaşam konsepti olarak anılan NEF Merter 13 projesinde Daikin’in verimli ve yüksek teknolojili VRV Heat Pump ve Heat Recovery Dış Üniteler, VRV iç üniteler, Duvar Tipi Şık İç Üniteleri kullanıldı.


Timur Holding markası olan NEF İnşaat tarafından yaklaşık 4000 firmanın faaliyet gösterdiği ve günde 1.3 milyon insanın giriş yaptığı...