10 / 05 / 2024

daikin iklimlendirme sistemleri

daikin iklimlendirme sistemleri

İklimlendirme sektörünün önde gelen markası Daikin, Türkiye’ de elde ettiği başarıyı çevre ülkelere de taşımak için CIS ülkelerinde faaliyet gösteren distribütörleri ile bir araya geldi.

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Daikin, Erden Timur’u ağırladı!

Ürün ve hizmetlerinin kalitesiyle olduğu kadar iklimlendirme sektöründeki eğitim ve motivasyon çalışmaları ile de dikkat çeken Daikin, Nef CEO’su Erden Timur’u ağırladı. 

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Daikin'den Sakarya'ya kombi fabrikası!

Japon iklimlendirme devi Daikin Sakarya’daki yatırımı için düğmeye bastı. Daikin tarihinin ilk kombi fabrikasını Sakarya'da hayata geçirdi

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

daikin iklimlendirme sistemleri Haberi

daikin iklimlendirme sistemleri

İstanbul ve Hendek’te gerçekleşen toplantılarda yeni döneme ilişkin hedeflerini distribütörleri ile paylaşan Daikin Türkiye, ülke temsilcilerinden aldığı destek ile yurt dışı hamlesini başlattı. 

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markası Daikin, CIS ülkelerinde (Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Gürcistan, Özbekistan, Azerbaycan, Ermenistan) faaliyet gösteren distribütörlerini ağırladı. Son 3 yılda kaydettiği büyüme hızı ve sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleri ile öne çıkan Daikin, aynı başarıyı CIS ülkelerinde de göstermek için distribütörlerinden tam destek aldı.

Daikin Türkiye’ye bağlı olarak faaliyet gösteren 7 ülkeden 19 firma temsilcisinin katılımıyla 4-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen CIS Ülkeleri Toplantıları, İstanbul ve Hendek’te gerçekleşti. The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da konaklayan distribütörler,  gezilerinin ilk gününde Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder ile bir araya geldi. Daikin Türkiye’nin 3 yılda elde...