03 / 05 / 2024

Daikin İnanlar inşaat

Daikin İnanlar inşaat

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günanlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Kadir Bektaş tarafından kuruldu. 

İflas eden inşaat şirketi mağduru olmayın!

TBM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Özkan, geçtiğimiz gün iflasını açıklayan İnanlar İnşaat üzerine inşaat şirketinden daire alıp mağdur olunmaması için açıklamalarda bulundu...

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Su için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Su için ön talep toplamaya başladı. Halkalı Atakent'te yapılacak olan Terrace Su projesinde 160 adet daire yer alıyor...

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi!

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi irtibat için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje 3. köprüye yakın bir konumda inşa ediliyor.

Türkiye'nin kısa vadede kurtuluşu inşaat sektörünün elinde!

İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan, “5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

İnşaat sektöründe Erzincanlılar ikinci sırada!

Serdar İnan… İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. Hani derler ya nev-i şahsına münhasır. Tam da öyle bir isim. Hiçbir zaman yumurtaları aynı sepete koymuyor. İstanbul’un her yerinde inşaat yapıyor.

İnanlar inşaat Fortune 500 listesinde 5. sırada!

İnanlar inşaat Fortune dergisi'nin ''Türkiye'nin en büyük 500 şirketi'' listesinde 305. ''Satışlarını en çok arttıranlar'' listesinde 5. sıradan güçlü bir giriş yaparak 2014 yılının performansı en yüksek şirketleri arasında yerini aldı.

İnanlar İnşaat projelerini hologram ile tanıtacak!

Projelerinin tanıtımı için bundan böyle hologram teknolojisini kullanacak İnanlar İnşaat, gayrimenkulde bir ilki gerçekleştirecek. Hologramlar, tüketiciye gayrimenkul projelerinin güzelliğini eksiksiz tanıma olanağı sunuyor..

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 13:00 ile 18:00 arasında gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Su ve Terrace Lotus projelerini inşa edecek!

işçi güvenliği jçin teknolojiden faydalanacaklarını söyleyen İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Halkalı Atakent'te 30 dönüm üzerine 160 ev-ofisi içeren Terrace Su, Avcılar'da ise Terrace Lotus projelerine başlayacaklarını söyledi...

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 11:30'dan itibaren başlayacak.

Daikin İnanlar inşaat Haberi

Daikin İnanlar inşaat

Daikin, İnanlar İnşaat’ın akıllı yaşam konsepti ile geliştirdiği Terrace Home’un da iklimlendirme çözüm ortağı oldu.


Basın Ekspres yolunda tek blokta 87 daireden meydana gelen projede  loft tipi tavana sahip bahçe villa, sky villa ve 1+1’den 4.5+1’e kadar daire tipleri sunuluyor. Terrace Home projesinde üstün özellikler taşıyan VRV IV merkezi sistemler tercih edildi.


İnanlar İnşaat Satın Almadan Sorumlu Genel Koordinatör Yardımcısı Yiğit Kuru, Terrace Home’da VRV IV sistemlerini tercih etme nedenlerini, Daikin markasının güvenilirliği ile yatırım ve işletme maliyeti açısından sağlanan avantajlar olduğunu belirtti. Kuru, bu avantajları şöyle özetledi: “Projemizin iklimlendirme ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan ve VRT (değişken soğutucu akışkan sıcaklığı) teknolojisi ile yüksek sezonsal verimlilik sağlayan iç ve dış ünitelerin yanı sıra, yüksek borulama limiti ile de esnek...