04 / 05 / 2024

Daikin işbirliği

Daikin işbirliği

Daikin klimadaki uzmanlığını, yapı sektörünün öncüsü Intema ve Alman beyaz eşya devi Miele'nin uzmanlığı ile birleştirerek, perakende sektöründe öncü ve yenilikçi bir girişime imza atıyor.

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Daikin'i tercih etti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

İnanlar İnşaat iklimlendirmede Daikin’i seçti!

İnanlar İnşaat imzasını taşıyan akıllı yaşam konsepti Terrace Home Daikin’i seçti. Terrace Home sakinleri, kolay kullanımın yanı sıra akıllı enerji yönetimi yapabilecek. 

Pruva 34, Daikin'i tercih etti!

Marmara Denizi’ni ve yeşili kucaklayan bir proje olarak Bakırköy’de hayata geçirilen Pruva 34, iklimlendirme konusundaki tercihini Daikin Mini VRV sistemlerden yana yaptı

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

NEF Merter 13, Daikin'i tercih etti!

İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.

Ege Perla tercihini Daikin'den yana kullandı!

Ege Perla da sakinleri için yüksek kalite ve enerji tasarrufu sağlamak için Daikin’i tercih etti. Daikin, Mini VRV Sistemi ile Ege Perla sakinlerine ihtiyaç duydukları iklimlendirme tercihlerini de bağımsız olarak yaşama imkanı sunuyor.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları Daikin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

Tema İstanbul'un radyatör tercihi Airfel!

Türkiye’nin en büyük karma projesi Tema İstanbul, ısıtma ihtiyaçlarının çözümünde Daikin’i tercih etti. Tema İstanbul projesinde, Airfel Panel Radyatör ve Airfel Krom Havlupan kullanıldı.

Kaman Arkeoloji Müzesi Daikin'i tercih etti!

Daikin, Türkiye'nin bir çok önemli projesinde tercih edilmeye devam ediyor. Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan ve "En İyi Yeşil Müze" ödüllü müze de iklimlendirme çözüm ortağı olarak kendisi gibi yeşil ödül sahibi olan Daikin Altherma'yı tercih etti.

Rönesans Tower, iklimlendirmede Daikin'i seçti!

Daikin'den yapılan açıklamaya göre, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Rönesans Tower projesinde iklimlendirme çözüm ortağı olarak Daikin'i seçti. İşte projede tercih edilen sistemler...

Daikin işbirliği Haberi

Daikin işbirliği

Daikin klimadaki uzmanlığını, yapı sektörünün öncüsü Intema ve Alman beyaz eşya devi Miele'nin uzmanlığı ile birleştiriyor. Daikin Türkiye, bu iki güçlü marka ile yaptığı işbirliğini duyuracağı basın lansmanı10 Haziran 2014, Salı günü, Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus'da gerçekleşecektir. Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder, Intema Genel Müdürü Eser Ersoy ve Miele Genel Müdürü Taner Sağbaş'ın konu hakkında bilgi vereceği akşam etkinlik saat 19:00'da...