04 / 10 / 2024

daikin klima yeni kampanyası

daikin klima yeni kampanyası

Kullandıkça Kazandıran Klima sloganıyla hizmet veren Daikin, bu yeni kampanya ile de müşterilerine kazandırmaya devam edecek...

ŞOK 22-25 Haziran 2024 yeni aktüel kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta vantilatör, balon lamba, duvar tipi klima indirime girdi!

Perakende devi ŞOK 22-25 Haziran 2024 yeni aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta vantilatör, balon lamba, duvar tipi klima indirime girdi.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Toshiba duvar tipi klima fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte evi, ofisi veya dükkanı için klimayı almak isteyenler klima fiyatlarını araştırıyor. Toshiba duvar tipi klimalar yeni nesil özellikleri ve üstün teknolojisi ile dikaktleri üzerine çekiyor. İşte fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte evine, ofisine ya da dükkanına klima almayı düşünenler güncel fiyatları araştırmaya başladılar. Toshiba Klimalar gelişmiş özellikleri ve yeni nesil teknolojisiyle oldukça dikkat çekiyor. Peki, Toshiba Klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Daikin'den yüzde 15 indirimli klima!

Daikin’in üstün teknolojili ve enerji tasarruflu klimalarını tüketici ile buluşturmak amacıyla düzenlediği kampanya, Tegora serisi klimalarda 15 Haziran’a kadar yüzde 15 indirim ve 5 yıllık garanti süresi sunuyor.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

daikin klima yeni kampanyası Haberi

daikin klima yeni kampanyası




Daikin, ağustos ayında başlayacak Süper Lig maçları öncesinde Digitürk ile işbirliğine giderek futbolseverleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Temmuz ayı boyunca Daikin, klima alan herkese 1 yıllık Digitürk üyeliğini Lig TV Şampiyonluk Paketi veya Sinema Paketi ile birlikte hediye edecek. Daikin müşterileri klima konforunda TV izleme keyfini hemen yaşamaya başlayacak.



İklimlendirme sektörünün dünya lideri Daikin, Türkiye’nin lider dijital yayın platform Digitürk ile yepyeni bir kampanyaya imza attı. Daikin, Temmuz ayı boyunca klima alan tüm müşterilerine 1 yıl Digitürk üyeliğini, Lig TV Şampiyonluk Paketi ya da  Sinema Paketi ile birlikte hediye edecek.



‘Kullandıkça Kazandıran Klima’ sloganıyla hizmet veren Daikin, bu yeni kampanya ile de müşterilerine kazandırmaya devam edecek. Daikin, toplamda 803 TL’ye satın alınabilecek Digitürk paketini klima alan herkese hediye edecek. Bu...