28 / 07 / 2024

Daikin türkiye ciro

Daikin türkiye ciro

Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, "Daikin Türkiye cirosunu 2 yılda 2'ye katladı, bu yılı yüzde 30 büyüyerek 670 milyon lira ciro ile kapatacağız" dedi.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

Türkiye'de AVM arzı 12,20 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Rapora göre; 2018 Eylül ayında perakende ciro endeksi, 2017 Eylül ayına göre yüzde 31,4 artarak 284 puana düştü.

Türkiye'de en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirket!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni bugün gerçekleştirildi. 

Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Daikin'in ana sponsorluğunda "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" (Real Estate Stars) ödül töreni gerçekleştirildi. Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri belli oldu.

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları Daikin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

Daikin Türkiye merkez ofisini Rönesans Tower’a taşıdı!

Daikin Türkiye Genel Müdürlük merkez ofisini Daikin Ataşehir’deki Rönesans Tower’a taşıdı. Rönesans Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli iş merkezlerinden biri olan Kozyatağı-Ataşehir’de yer alıyor.

Ideal Standard Türkiye Başarı Ödülleri verildi!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International; Türkiye'de en yüksek ciro performansı sergileyen bayilerini ödüllendirdi. Ödül töreninde İstanbul, Bodrum, Antalya ve Ankara bayileri birinci oldu.

Türkiye Bosch, elektrikli el aletleri ciro liginde ilk 5’te!

Bosch’un elektrikli el aletleri alanında Ortadoğu ve Avrupa’da en çok ciro yaptığı 5 ülkeden biri Türkiye oldu. Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, bu yıl yeni ürünleri vitrine çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı!

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı. İklimlendirme sistemlerinde sunduğu çözümler ile kullanıcılarına yüksek verimlilik ve konfor sunmayı amaç edinen Daikin, “Türkiye’nin Süper Markaları” arasındaki yerini aldı.

Daikin türkiye ciro Haberi

Daikin türkiye ciro


Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, iklimlendirme sektörünün Japon oyuncusu Daikin'in, faaliyet gösterdiği 162 ülke arasında en hızlı büyümeyi Türkiye'de kaydettiğini belirterek, "Daikin Türkiye cirosunu 2 yılda 2'ye katladı, bu yılı yüzde 30 büyüyerek 670 milyon lira ciro ile kapatacağız" dedi.


Hasan Önder ve Daikin Türkiye Başkan Yardımcısı Takayuki Kamekawa'nin ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısında iklimlendirme sektörü değerlendirilirken, şirketin Türkiye'deki faaliyetleri ve yurt dışına yönelik çalışmaları hakkında bilgi verildi.


Isıtma ve soğutma sektörü üreticilerinden Daikin'in, Türkiye'de hızlı büyümesini kesintisiniz devam ettirdiğini, Temmuz 2011'de Airfel'ı satın alarak Türkiye'de yatırımcı olan Daikin'in 2 yılda 2 kat büyüme kaydettiğini belirten Hasan Önder, 2015 yılındaki 1 milyar liralık ciro hedefine emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı.


Önder, yılın ilk yarısı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Daikin Türkiye'nin büyüme...