10 / 05 / 2024

Daikin VRV ile Maslakno 1 yüzde 40 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor

Daikin VRV ile Maslakno 1 yüzde 40 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor

Maslak’ta yükselen Maslakno/1 ofis projesinde, konfordan taviz vermeden yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan Daikin VRV çözümleri tercih edildi. Maslakno/1 sakinleri, Daikin VRV sistemi ile ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını birbirlerinden bağımsız olar

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Yedi Mavi en uygun çözümü Daikin VRV’de buldu!

Yedi Mavi projesi, konumuna ve mimarisine en uygun iklimlendirme konforu için Daikin’in VRV teknolojisini seçti.

Daikin, Erden Timur’u ağırladı!

Ürün ve hizmetlerinin kalitesiyle olduğu kadar iklimlendirme sektöründeki eğitim ve motivasyon çalışmaları ile de dikkat çeken Daikin, Nef CEO’su Erden Timur’u ağırladı. 

Elements Yalıkavak Daikin ile yaz kış yaşam konforu sunuyor!

Elements Yalıkavak, Daikin’in üstün özellikler taşıyan VRV ve Altherma sistemleri ile 4 mevsim yaşam konforu sunuyor..

Adres Yalıkavak'ta Daikin VRV sistemleri tercih edildi!

Japon devi Daikin, Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday olan Adres Yalıkavak’ın da iklimlendirme çözüm ortağı olarak belirlendi.

Koşuyolu Koru Evleri’nde Daikin VRV ile iklimlendirme konforu!

Daikin VRV sistemler, Koşuyolu Koru Evleri’ne de iklimlendirme konforu sağlıyor. Daikin, yeni projelerin iklimlendirme tercihi oldu.

Aypark Residence’da Daikin Altherma ile 4 mevsim konfor!

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

S2OSB’nin ikonik yönetim binasında Daikin konforu!

Sakarya 2. OSB Yönetim Binası ve Konferans Salonu Projesi’nin de iklimlendirme tercihi Daikin’den yana oldu. Tasarımı BİNAA tarafından yapılan ikonik yapı, aynı anda ısıtma ve soğutma yapabilen VRV IV Heat Recovery sistemi ile yaz kış kesintisiz konfora kavuştu.

Pruva 34, Daikin'i tercih etti!

Marmara Denizi’ni ve yeşili kucaklayan bir proje olarak Bakırköy’de hayata geçirilen Pruva 34, iklimlendirme konusundaki tercihini Daikin Mini VRV sistemlerden yana yaptı

Selenium Ataköy iklimlendirmede Daikin'i tercih etti!

Daikin VRV IV, Selenium Ataköy sakinlerine, akıllı enerji yönetiminden uzaktan internet erişimine kadar bir dizi ayrıcalıkla verimlilik ve tasarruf değerleri yüksek iklimlendirme keyfi yaşatacak.

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

Daikin VRV ile Maslakno 1 yüzde 40 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor Haberi

Daikin VRV ile Maslakno 1 yüzde 40 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor

Maslak’ta yükselen Maslakno/1 ofis projesinde, konfordan taviz vermeden yüksek verim ve enerji tasarrufu sağlayan Daikin VRV çözümleri tercih edildi. Maslakno/1 sakinleri, Daikin VRV sistemi ile ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarını birbirlerinden bağımsız olarak karşılarken, enerji kullanımından yüzde 40 tasarruf edecek.  Bu sistem sayesinde iklimlendirme sırasında oluşan su da bitki sulamasında ve süs havuzlarında değerlendirilecek. 


Türkiye’nin seçkin gayrimenkul projeleri, iklimlendirme tercihlerini Daikin’den yana yapmaya devam ediyor. İstanbul’un önemli iş merkezlerinden biri olan Maslak’ta yer alan Maslakno/1 ofis plaza projesinde de, iklimlendirme çözüm ortağı olarak VRV sistemlerin mucidi Daikin Koçkaya Holding ile Saral Şirketler Grubu ve Altınbaş Holding ortak girişimiyle hayata geçirilen Maslakno/1, toplam 26 kattan oluşuyor. Cephesinden çatısına, aydınlatmasından mekanik sistemlerine kadar son teknoloji kullanılarak maksimum enerji verimli bir şekilde tasarlanan Maslakno/1’in...