27 / 04 / 2024

daire fiyatları ne zaman düşer

daire fiyatları ne zaman düşer

Sanayide gizlenmeye çalışılan ama her geçen gün sayıları artan krizin, şimdi de inşaat sektörüne sıçrayabileceği yolundaki kuşkular artıyor. İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç, inşaat sektörüyle ilgili karamsar konuştu.

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki MSY Nefes satılık daire fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Sur Yapı Antalya daire fiyatları Eylül 2022!

Sur Yapı Antalya daire fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya daire fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya daire fiyatları...

Bizimevler 9 daire fiyatları!

İhlas Holding imzasıyla Avcılar Firüzköy'de hayata geçmesi planlanan Bizimevler 9 Mayıs ayında satışa çıkmaya hazırlanıyor. Peki Bizimevler 9 daire fiyatları ne kadar? İşte Bizimevler 9 fiyat listesi...

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede başlayan kampanya kapsamında 0,98 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor Peki Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Torkam E5 daire fiyatları ne kadar?

Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Peki Torkam E5 daire fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Demir Country projesi dokuz blok olarak Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Demir Country daire fiyatları ne kadar?

daire fiyatları ne zaman düşer Haberi

daire fiyatları ne zaman düşer

Meriç, inşaat sektörünün gerek organize sanayi bölgesindeki çalkantılar, gerek bölgemizdeki siyasi durumlar ve gerekse dünya ekonomisindeki kısırlaştırma politikaları yüzünden küçülme döneminde olduğunu söyledi. Arsa fiyatları yerinde sayarken, daire fiyatlarının yüzde 20-25 aralığında düştüğünü belirten Meriç, "Bitmiş daireler satılmıyor, yarım kalanların inşaatları yavaş ilerliyor, yenilerine ise başlamıyorlar. 7 Haziran seçimlerinden sonra sektörün daha da küçüleceğini öngörüyoruz" dedi. 


İBRAHİMLİ 2 VE YAMAÇTEPE ÖRNEĞİ

İnşaat sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörü olduğunu, işsizliği azaltan, kapatan bir sektör olan inşaat sektörünün sıkıntılı olduğunu dile getiren Melih Meriç, "Piyasada özellikle orta gelirin elde edeceği daire fiyatları yüzde 20-25 düşüş içinde. Bir iki ay önce 400 Bin lira olan bir daire şu an 320--330 Bin lira. 225 bin lira olan bir daire, 165-175 bin lira. Ancak bin metrekarelik bir...