24 / 07 / 2024

daire Pencerelerine demir yaptırmak

daire Pencerelerine demir yaptırmak

Apartman dairelerinde yapılacak kimi tadilatlar için komşuluk hukuku çerçevesinde apartmandaki diğer kat maliklerinden izin alınması gerekiyor. Peki pencerelere demir yaptırmak için apartmandakilerin izni gerekir mi?

Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Demir Country projesi dokuz blok olarak Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Yakuplu Demir Country daire fiyatları!

Toplam 1.160 daireden meydana gelen Yakuplu Demir Country daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor. Proje 2019 yılı içerisinde teslim edilecek.

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Demir La Vida Evleri daire fiyatları!

Demir La Vida Evleri daire fiyatları 2+1'lerde 550 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Demir La Vida Evleri bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat imzası ile yükselen Demir Romance Evleri'nde 776 adet konut bulunuyor. Satışları devam eden projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Demir Romance daire fiyatları ne kadar?

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi!

Daire teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları'nda yüzde 5 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance fiyat listesi...

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 394 bin TL'den başlangıç gösteren Demir Romance Evleri'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri...

Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinat kampanyası!

1 oda 1 salon'dan 4 oda 1 salona daire tipleriyle 37 bin metrekarelik alana inşa edilen 776 daireden oluşan Demir Romance, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Demir Romance Konutları fiyatları!

Satış süreci devam eden Demir Romance konut projesinde 28 adet villa, 776 adet daire ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Peki Demir Romance Konutları fiyatları ne kadar?

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

daire Pencerelerine demir yaptırmak Haberi

daire Pencerelerine demir yaptırmak

Pencerelere demir yaptırmak için apartmandakilerin izni gerekir mi?

Apartman dairesinde yapılacak kimi tadilatlar için diğer kat maliklerinden izin alınması gerekiyor. Daire sahibi ancak; kat maliklerinin ve yönetim planının izin verdiği tadilatları yapabiliyor.


Yapılacak tadilatlarda bir diğer önemli nokta ise tadilat saatleri oluyor. İstirahat saatleri içerisinde tadilat çalışmalarına ara verilmesi; mesai saatlerinde tadilat çalışmalarına devam edilmesi gerekiyor.


Buna göre, tadilatların hafta içi 8:30-17:30 arası hafta sonu ise 11:00-17.30 arası tadilat yapılması için uygun zaman dilimi olarak kabul ediliyor. 


Peki, izin alınması gereken tadilat çalışmaları arasında pencereye demir yaptırmak yer alıyor mu? Bir diğer deyişle pencerelere demir yaptırmak için apartmandakilerin izni gerekir mi?


Giriş katında oturan kat malikleri güvenlikleri için pencerelere demir yaptırabiliyor. Yapılacak bu tadilat işlemi için apartman sakinlerinden izin alınmasına gerek duyulmuyor. 


Ancak, komşuluk hukuku...