29 / 04 / 2024

daire sözleşmesi

daire sözleşmesi

Daire satış işlemlerinde, ön sözleşme niteliği taşıyan daire satış sözleşmesi nasıl yapılır? Daire satış sözleşmesi kapsamında hangi hükümlere yer veriliyor? İşte daire satış vaadi sözleşmesi...

İnşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılması planlanan gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte inşaat halindeki daire satış sözleşmesi örneği...

Müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılacak gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021...

6 soruda maketten konut satış sözleşmesi!

Henüz proje aşamasında olan bir daire taraflar arasında yapılan maketten konut satış sözleşmesi ile alınabiliyor. Peki, bu sözleşme nasıl yapılır? Tarafların hakları nelerdir? İşte 6 soruda maketten konut satış sözleşmesi..

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde 8 adet daire için satış sözleşmeleri imzalanacak. TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi satış sözleşmesi için başlangıç tarihi bugün.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir sözleşmesi için gerekli belgeler!

Toplamda 63 adet daire alt gelir için satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir sözleşmesi için gerekli belgeler...

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları'nın PVC işleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları 2.bölge 1021 adet daire inşaatı kapsamında; PVC doğrama , körkasa ve ısıcam işleri 2 milyon 475 bin TL + KDV bedelli anahtar teslim götürü bedel sözleşme kapsamında alt işveren sözleşmesi imzalandı.

Müteahhit daire satış sözleşmesi örneği!

Mütahhit ile tüketici arasında yapılacak olan gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte, müteahhit daire satış sözleşmesi örneği!

Maketten konut satış sözleşmesi nedir?

Ev satın almak isteyenler, henüz inşaatı tamamlanmayan ve daire ortada yokken satın alma işlemini gerçekleştiriyor. Peki, maketten konut satış sözleşmesi nedir?

Daire satış vaadi sözleşmesi örneği!

Satış vaadi sözleşmesi, ileride satılacak bir taşınmazın alıcı ve satıcı arasında devrinin yapılması için imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl yapılır, hangi maddelere yer verilir? İşte daire satış vaadi sözleşmesi örneği..

Konut satış sözleşmesi örneği 2015!

Konut satış sözleşmesi, inşaat çalışmaları tamamlanmamış bir daire için yapılıyor. Satıcı ve alıcı tarafından imzalanan bu sözleşmenin geçerli olabilmesi için noterde yapılması gerekiyor. İşte konut satış sözleşmesi örneği 2015...

Yer gösterme sözleşmesi nedir?

Emlakçılar, müşterilerine istedikleri kiralık daire veya iş yerini göstermeden önce, "Emlakçı yer gösterme sözleşmesi" hazırlıyor. Peki, yer gösterme sözleşmesi nedir? İşte yer gösterme sözleşmesi örneği..

Müteahhit daire satış sözleşmesi!

Konut sahibi olmak isteyen kimselerin tercih ettiği yöntemlerden birisi müteahhitten daire satış sözleşmesi ile mesken satın almak oluyor. Peki, müteahhit daire satış sözleşmesi nasıl olmalı? İşte müteahhit daire satış sözleşmesi örneği..

Emlak yer gösterme sözleşmesi!

Emlakçılar, müşterilerine istedikleri kiralık daire ve ya iş yerini göstermeden önce, daha önceden hazırlamış olduğu emlak yer gösterme sözleşmesi ni imzalatıyorlar. Örnek sözleşmeyi haberimizde inceleyebilirsiniz...

daire sözleşmesi Haberi

daire sözleşmesi

Daire satış sözleşmesi nasıl yapılır?

Daire satış sözleşmesinin noterde düzenlenmesi gerekiyor. Satış vaadi sözleşmesi olarak da ifade edilen daire satış sözleşmesi ön sözleşme niteliği taşıyor.


Sözleşme, alıcı ve satıcının karşılıklı olarak, satıcının taraflarca belirlenen bir bedel karşılığında taşınmazın satışını vermek,alıcının da bu taşınmazı satın almak ve bedelini ödemek konusunda tapu sicil memuru karşısında tarafların vaat ve taahhüt beyanlarını kapsıyor. Daire satış sözleşmesi örneği aşağıda yer alıyor.


GAYRİMENKUL SATIŞ VAADİ SÖZLEŞMESİ

1. TARAFLAR


İşbu sözleşme, bir taraftan ...............................adres............................ adresinde yerleşik ................SATICI ADI/UNVANI...................... (bundan böyle kısaca “Satıcı” olarak anılacaktır) ile diğer taraftan  ...................... .adres ...................................... adresinde yerleşik (  ..............ALICI ADI/UNVANI................) (bundan böyle kısaca “Alıcı” olarak anılacaktır) arasında aşağıdaki şartlar dahilinde imzalanmıştır.


2. SÖZLEŞMENİN KONUSU


İşbu Sözleşme’nin konusu Satıcı’nın maliki olduğu ve adına tescilli, tapunun (...............) ili, (...........................) ilçesi,...