29 / 04 / 2024

dairelerin metrekaresi

dairelerin metrekaresi

110 yıllık Rizzo Apartmanı, çok önemli isimleri ağırladı. Ancak apartman, birçok kez el değiştirdi bu özel yapının son sahibi de binayı satışa çıkardı...

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Kartal Wings'te dairelerin metrekaresi 5 bin TL'ye!

Beş tipte ve büyük ölçeklerde daire seçenekleriyle ailelerin farklı taleplerine ideal çözümler sunulduğu Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor..

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Mevsim İstanbul'da metrekaresi 5 bin 700 TL!

Kağıthane’nin vizyon projesi Mevsim İstanbul, ön satışa sunulduğu günden bu yana avantajlı fiyatları ve yatırım değeriyle adından söz ettiriyor. İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgesi Kağıthane’de inşa edilen projede dairelerin metrekaresi 5 bin 700 TL’den başlıyor.

MOD Bahçelievler'in metrekaresi 4 bin 950 TL'ye!

MOD Gayrimenkul tarafından inşa edilen MOD Bahçelievler projesinde tüm sosyal donatılara yer veriliyor. Projede dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL'den başlıyor.

Büyükçekmece'de dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL!

Villa kent olarak gelişimini sürdüren Büyükçekmece'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. Bölgeye 30 bin villa daha yapılması planlanıyor.

Greenist'te dairelerin metrekaresi 5 bin 30 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinin gizli vahası Greenist yılın 6 ayını açık havada geçirmek isteyenlere sayısız seçenek sunuyor. Greenist projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 5.030 TL’den başlıyor.

Bulvar Atakent'te ön talep toplanıyor!

Bulvar Atakent projesinde ön talep toplama dönemi başladı. Projede dairelerin metrekaresi 5 bin 780 TL’den başlarken, projenin aile öncelikli yüksek standartlardaki konsepti de ilgiyi artırıyor.

MOD Bahçelievler'de dairelerin metrekaresi 4 bin 950 TL!

Bura Residence, Es Kule, Menekşe Sitesi, Medicana, Star Plaza, MOD Bodrum Villaları gibi projelerle adını duyuran MOD Gayrimenkul Yatırım, Bahçelievler'de az katlı yapısıyla dikkati çeken MOD Bahçelievler projesine başladı.

Referans Bahçeşehir'de metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3 bin 800 TL'den başlıyor.

Kiler Referans Bahçeşehir teslim tarihi!

Kiler Referans Bahçeşehir teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Referans Bahçeşehir projesinde dairelerin metrekaresi 3 bin 750 TL'den başlıyor...

Orman Artı Tarabya teslim tarihi!

Orman Artı Tarabya projesinde dairelerin metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor. Orman Artı Tarabya projesi yedi etaptan oluşuyor...

Yooistanbul Ortaköy satılık daire!

Yooistanbul Ortaköy satılık dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor. Yooistanbul'da teslimler Nisan 2017'de yapılacak...

dairelerin metrekaresi Haberi

dairelerin metrekaresi

TAKSİM Meydam’ndan Cihangir’e doğru uzanan Sıraselviler Caddesi’nde yer alan sokağın günümüzdeki adı Aslan Yatağı. Bu sokakta yer alan Fener idaresi memurlarından Dimitri oğlu Andonaki’nin sahibi olduğu Rizzo Apartmanı, 8 Mayıs 1894

günü John Francis Rizzo’nun eşi Marianne Rizzo satın aldı. Yayıncılık yapan Rizzo Ailesi apartmanı aldıktan sonra kendileri oturdu, bazen de kiraya verdi. Kiracıları arasında, Alman Büyükelçiliği ikinci katibi, dönemin Osmanlı Bankası Genel Müdür Yardımcısı, İngiltere Büyükelçiliği Müsteşarı, Deutsche Bank’ın Genel Müdürü, tüccarlar, bankerler ve konsolosluk görevlileri var.


BİRÇOK KEZ EL DEĞİŞTİRDİ

Rizzo Ailesi, konutu 14 Aralık 1947’de Eleni Vasiliadis’e sattı. Daha sonra apartman birçok kez el değiştirdi. 2 Haziran 1981’de Mustafa Vedat Ozan mülkiyetlerinde olan Rizzo Apartmanı, 6 Ekim 2003’te Beyoğlu Gayrimenkul Yatırımcılığı A.Ş. tarafından satm alındı. İstanbul’un eski dokusunu anlatan...