29 / 04 / 2024

Daisy

Daisy

Vanucci, yepyeni üç ana ürün serisi ile İtalyan şıklığını banyolara taşıyor. Modern, Classic ve Avantgarde serisi Vanucci mobilyalar, şık ve estetik tasarımlarının yanısıra fonksiyonel kullanımlarıyla da banyolara değer katıyor

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için resmen düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak proje, Antalya Serik'te hayata geçirilecek.

Vestel Pyrojet teknolojisiyle yaralara derman oldu!

Vestel Allergy UK'den onaylı Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesini Londra'da yaşayan, ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames'e bağışladı. Küçük kızın yaralarında ciddi anlamda iyileşme görüldü.

Vestel egzama hastası kızın hayatını değiştirdi!

Vestel, en prestijli alerji kurumlarından Allergy UK'den onaylı, Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesiyle Londra'da yaşayan ağrılı egzama hastası 9 yaşındaki Daisy Ames 'in hayatını değiştirdi.

Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin yakınında kurulacak caminin mimarı Daisy Khan!

Müslüman Kalkınma için Amerikan Cemiyeti (ASMA) Kurucusu ve New York Mescid El Farah imamı Faysal Abdel Rauf'un eşi mimar Daisy Khan İstanbul'da STAR'a konuştu

66 metrekare 820 YTL taksitle Buket Life Daisy'de

Buket İnşaat'ın NTM ile Beylikdüzü'nde inşa ettiği Buket Life Daisy'de 66 ile 250 metrekare arasındaki konutlar 71 bin 600 YTL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

71 bin YTL`den başlayan fiyatlarla BuketLife Daisy`de

Esenyurt-Beylikdüzü ekseninde inşa edilen BuketLife Daisy, Akbank'la yapılan özel protokol ile konut sahibi olmak isteyenlere uygun bir kredi imkanı sunuyor.

Daisy Haberi

Daisy

Göz alıcı tasarımlarıyla mutfak ve banyo mobilyalarının önde gelen markası Vanucci, yepyeni üç ana ürün serisi ile İtalyan şıklığını banyolara taşıyor. Modern, Classic ve Avantgarde serisi Vanucci mobilyalar, şık ve estetik tasarımlarının yanısıra fonksiyonel kullanımlarıyla da banyolara değer katıyor.


Sıradışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum katan Vanucci, şık ve işlevsel yeni banyo mobilyalarıyla zarif, aydınlık ve ferah yaşam alanları yaratıyor. Modern, Classic ve Avantgarde adlı üç ana ürün grubundan oluşan yepyeni banyo mobilyaları serisiyle, İtalyan estetiği ve kalitesini banyolarınıza getiriyor.


Her zevke hitap eden farklı ürün gruplarından oluşan yepyeni Vanucci mobilya koleksiyonu tasarım ve kalitesiyle farklılık yaratıyor. Evlerin en ayrıcalıklı ve kişisel mekanı olan banyolarda, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına hizmet eden ve yaşam kalitesini artıran mobilyalar mekanlara değer katıyor....