30 / 04 / 2024

Dalaman Havalimanı nerede

Dalaman Havalimanı nerede

YDA Group ile EBRD ve Unicredit Bank, Dalaman Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminal Binası'nın yapımında kullanılacak 175 milyon euroluk krediye ilişkin sözleşme imzaladı..

Orhan Birdal: Dalaman Havalimanı ayrıcalıklı bir proje!

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, "Dalaman Havalimanı, Türkiye havalimanları arasında yolcu trafiğinde temmuz sonu itibarıyla 7'nci sırada, Avrupa havalimanları yolcu sıralamasında ise 87'nci sırada bulunuyor" dedi.

YDA Group Dalaman Havalimanı için ilk taksidi ödedi!

YDA Group Dalaman Havalimanı için ilk taksidi ödedi. Dalaman Havalimanı işletme hakkının devrine ilişkin ilk kira ödemesi, YDA Group tarafından Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne yapıldı.

İspanyol şirket Dalaman havalimanına 140 milyon Euro'ya ortak oldu!

Ferrovial isimli İspanyol şirket Dalaman havalimanı için YDA Grubu'na ortak oldu.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Hamdi Güvenç: Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız!

YDA Dalaman Havalimanı'nı yeni terminalini devreye almaya hazırlanıyor. YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür A.Hamdi Güvenç "Yeni terminalimizi açtıktan sonra kapalı alan bakımından Türkiye'nin en büyük 2'inci havalimanı olacağız" diyor.

YDA Dalaman Havalimanı'nın yeni terminali 2018'de açılacak!

YDA Dalaman Havalimanı’nın yatırım planları aksamadı.250 milyon liralık yatırım yapılan havalimanı yeni terminal binası 2018'de tamamen açılacak.

Muğla Dalaman Havalimanı'nın inşaatı geciktirildi mi?

Muğla Dalaman Havalimanı işletici firması YDA'nın avukatı Turan Aras, havalimanında yapımına başlanacak olan 200 milyon avro değerindeki yeni iç hatlar terminali inşaatının, eski kiracılar tarafından geciktirildiğini bildirdi.

Dalaman Weekend Projesi kamuoyuna tanıtıldı!

YDA Dalaman Havalimanı öncülüğünde AnadoluJet, Pegasus ve Muğla Valiliği işbirliğinde başlatılan proje, ülkemizin en önemli turizm değerlerinden Dalaman Bölgesi'nin Dalyan, Marmaris, Fethiye, Akyaka tatil merkezlerinde hayata geçecek.

Dalaman Havalimanı yeni iç hatlar binasının kredi sözleşmesi imzalandı!

YDA Group ile EBRD ve Unicredit Bank, Dalaman Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminal Binası'nın yapımında kullanılacak 175 milyon euroluk krediye ilişkin sözleşme imzaladı..

Dalaman ‘hava’lanıyor!

Dalaman Havalimanı’nın kapasitesini 10 milyona çıkarması planlanan “Yeni İç Hatlar Terminal Binası”nın yapımında kullanılacak 175 milyon Euro’luk krediye ilişkin sözleşme, tarafların katıldığı bir törenle imzalandı.

Dalaman Havalimanı kredi sözleşmesi imzalandı!

YDA Group ile EBRD ve Unicredit Bank, Dalaman Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminal Binasının yapımında kullanılacak 175 milyon avroluk krediye ilişkin sözleşme imzaladı..

Dalaman Havalimanı nerede Haberi

Dalaman Havalimanı nerede

YDA Group ile EBRD ve Unicredit Bank, Dalaman Havalimanı Yeni İç Hatlar Terminal Binası'nın yapımında kullanılacak 175 milyon euroluk krediye ilişkin sözleşme imzaladı. 


İmza töreninde konuşan Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş, hükümetlerin ve özellikle bakanlıklarının serbestleşme politikasıyla birçok yatırımın kamuya yük yüklemeden vatandaşa hizmet sağlayacak şekilde yap-işlet-devlet modeliyle hayata geçirildiğini söyledi. İzlenen politika sayesinde Türkiye'deki hava taşımacılığının özel sektörün ilgisini çektiğini belirten Baş, "Bugün bu gelişmelerin sebebi hükümetimizin takip ettiği serbestleşme politikasıdır" dedi. Baş, serbestleşme politikasıyla birçok özel firmanın hava taşımacılığına girdiğini, THY'nin kapasite ve gücünün dünya çapında arttığını söyledi. Baş, "Demek ki serbestleşme hiçbir zaman bu gücü zayıflatmayacak" ifadesini kullandı. 


Kamu-özel işbirliğinden 15 milyar dolarlık yatırım Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Genel Müdür Vekili Funda Ocak da DHMİ tarafından 18...