19 / 05 / 2024

dalaman narlı imar planı

dalaman narlı imar planı

Muğla Dalaman İlçesi, Narlı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan “Kılcan Hidroelektrik Santrali (HES)” kurulması amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Dalaman'a millet bahçesi ve yeni imar planı müjdesi!

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Dalaman’da partisinin ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Gökcan, kongrede yaptığı açıklamasında, ilçeye yapılması planlanan yatırımların müjdesini verdi.

Bursa'daki 600 yıllık mahallelere Kıyı Kanunu gerekçesiyle imar izni yok!

Bursa Gemlik’te 1990 yılından beri Karacaali, Narlı ve Büyükkumla mahallelerine Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Gemlik'te 600 yıllık mahallelere imar izni verilemiyor!

Gemlik'in Büyükkumla, Narlı ve Karacaali mahallelerine 1990'da çıkan Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Evlerinde oluşan hasarları bile onaramayan ev sahipleri, imar izni olmadığı için altyapı çalışmalarının aksadığını ve doğalgaz kullanamadıklarını belirtti...

İzmir Narlıdere cami alanı imar planı askıda!

İzmir Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi, 8137 ada, 1 parselin batısında Cami Alanı belirlenmesine yönelik imar planı değişikliği askıda...

TOKİ İzmir Narlıdere imar planı askıda!

TOKİ'ye ait İzmir Narlıdere'de bulunan arsanın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli ilave uygulama ve nazım imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Konak cami projesi imar planı askıda!

İzmir Konak İlçesi, Çınarlı Mahallesi, mülkiyeti hazineye ait Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis işlemleri gerçekleştirilmiş olan arsada yapılacak olan Cami Projesi için imar planı askıya çıkarıldı...

Antalya Aksu'nun imar sorunları çözülüyor!

Aksu Belediyesi Toplantı Salonunda Cihadiye ve Pınarlı Mahallelerinin mülkiyet ve imar sorunları ile ilgili yapılan toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.

İzmir Konak Çınarlı'ya yapılacak camiye engel mi olunuyor?

Konak Belediye Meclis toplantısına geçtiğimiz yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan imar değişikliği ile dini tesis alanına çevrilen Çınarlı'daki eski Özel İdare binasıyla ilgili yaşanan tartışmalar damga vurdu.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Esas imar planları 2014 un Aralık ayında Narlıdere Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan dönüşümün zemin etütleri, jeolojik etütler gibi gereken tüm teknik çalışma tamamlandı.

İzmir Narlıdere, kentsel dönüşümde örnek olacak!

Narlıdere'nin 1999'da başlayan kent yenileme ve kentsel dönüşüm yolculuğu, son durağına geldi. 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinin dönüşümü için gün sayan Narlıdere, seçimler sonrası başlayacak olan imar planlarına odaklandı.

dalaman narlı imar planı Haberi

dalaman narlı imar planı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Muğla Dalaman İlçesi, Narlı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan toplam 2,49 MWm/2,39 MWe kurulu gücündeki “Kılcan Hidroelektrik Santrali (HES)” kurulması amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıktı. İmar planı 25 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek.




İmar plan notları 1 tıklayın


İmar plan notları 2 tıklayın


İmar plan notları 3 tıklayın


İmar plan notları 4 tıklayın


İmar plan notları 5 tıklayın


İmar plan notları 6 tıklayın


İmar plan notları 7...