18 / 05 / 2024

Dalgakıran İnşaat Kimin

Dalgakıran İnşaat Kimin

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Dere imzasıyla kuruldu.

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ran Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Baran Soylu tarafından kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Mike Pompeo: İran Devrim Muhafızları Ordusu İran'ın inşaat sektörünü kontrol ediyor!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun, İran'ın inşaat sektörünü kontrol ettiğini söyledi.

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli Nafiye Özbey tarafından kuruldu.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dalgakıran İnşaat Kimin Haberi

Dalgakıran İnşaat Kimin


Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Dere imzasıyla kuruldu. 


Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT VE MİMARLIK 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...