06 / 05 / 2024

Danfoss ve DAF Enerji ortaklığı

Danfoss ve DAF Enerji ortaklığı

Danfoss ve DAF Enerji, bugün Danfoss'un, Türkiye'de gelişen bir pazar olan daire istasyonu pazarının lideri DAF Enerji'yi satın alma anlaşmasını imzalandığını kamuya duyurdu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

İkinci elde kapış kapış gidiyor! DAF çekici 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeni XF, XG ve XG plus DAF'ın geleceğe hazır yeni nesil uzun mesafe kamyonları temsil eder. Yeni Avrupa Kütle ve Boyut yönetmeliklerinin sunduğu tüm avantajlarından yararlanan üç kabin modeli de çekici ve son derece sportif tasarımlarıyla mükemmel performans sunar.

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Karabayır ve Yusuf Kuş ortaklığında kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'na Danfoss imzası!

İstanbul Üçüncü Havalimanı'nın ısıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un ürünleri ile inşa edildi.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Danfoss, İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’nda!

Danfoss, 29-30 Nisan tarihlerinde birincisi düzenlenen İran-Avrupa Birliği Enerji Forumu’na katıldı, binalarda enerji verimliliği ve enerji politikalarında odak alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Daf Gayrimenkul Geliştirme Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Daf Gayrimenkul Geliştirme Yapı Anonim Şirketi Davut Genç ve Ahmet Çavuş ortaklığında 60 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Danfoss, İran’da ofis açtı!

Yüzden fazla ülkede ısıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri sektörünün bir numarası olarak hizmet veren Danfoss, İran’daki resmi ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Daf Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Kanbur tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Danfoss'un zemin ısıtma sistemleri statlarda kullanılıyor!

Danfoss'un DEVİ marka zemin ısıtma sistemi statlardan camilere, evlerden otoyollara kadar birçok alanda kullanılıyor. Sistem 25 kilometrelik Ankara Protokol Yolu, bazı AVMler ve hastanelerin acil ambulans ve otopark girişlerinde uygulandı.

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Yalıtım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Deniz Çelik ve Mehmet Özçağın tarafından kuruldu.

Danfoss İtalya’da eğitim düzenledi!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, Frigoduman bayisine yönelik Danfoss Conegliano ofisinde eğitim düzenledi. Eğitimde MCX ile ERC 21X hakkında detaylı bilgi aktarıldı

Danfoss prestijli projelerde öne çıkıyor!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan kalorimetre ve balans vanaları ile prestijli projelerde fark yaratıyor.

Danfoss ve DAF Enerji ortaklığı Haberi

Danfoss ve DAF Enerji ortaklığı

Danfoss Isıtma sektöründeki faaliyetlerini geliştirmek ve büyütmek amacıyla Türkiye yatırımlarına devam ediyor


Danfoss ve DAF Enerji, bugün Danfoss'un, Türkiye'de gelişen bir pazar olan daire istasyonu pazarının lideri DAF Enerji'yi satın alma anlaşmasını imzalandığını kamuya duyurdu. Daire istasyonu pazarında kilit oyuncu olan her iki şirketin birleşmesi, Danfoss'un Türkiye'de ana faaliyet alanı olan ısıtma işini güçlendirmesine ve ivme kazandırmasına yardımcı olacak.


Danfoss Isıtma Segmenti Başkanı Lars Tveen: “DAF Enerji'nin satın alınması Danfoss açısından çok önemli bir yatırım. Bu sayede üretim tesislerine sahip olarak Türkiye pazarında konumumuzu sağlamlaştıracak ve güçlendireceğiz. Türkiye, Danfoss Grubu açısından güçlü büyüme potansiyeli ile önemli ve stratejik bir pazar. Türkiye binalarda enerji verimliliğini artırma yönünde önemli atılımlar gerçekleştirdi. DAF Enerji ile birlikte Türkiye'de daire istasyonu işinde müşterilerimizin menfaatine büyük gelişim...