19 / 07 / 2024

Danimarka Trekroner ev kirası

Danimarka Trekroner ev kirası

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçilemiyor. Bir belediye ise şaşırtan kampanyaya start verdi. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşıyor..

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

Ev sahibi kiracısını çıkarmak için 650 bin TL ödedi!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bir ev sahibi, 50 yıllık kiracısını evden çıkarmak için 1 milyon 200 bin kron (650 bin TL) ödemek zorunda kaldı.

Danimarka'da 4 bin yıllık ev bulundu!

Danimarka'nın Frederikssund şehrinde tren yolu çalışmaları sırasında 4 bin yıllık ev bulundu. Kuzey Avrupa ülkelerinde bulunan en büyük evler arasında olduğu belirtilen yapıda zamanında önemli bir kişinin oturduğuna dikkat çekildi.

Danimarka'da ücretsiz ev ve araba!

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.

Danimarka Trekroner'a göç edenlerden ev kirası alınmıyor!

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçilemiyor. Bir belediye ise şaşırtan kampanyaya start verdi. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşıyor..

Danimarka'da Trekroner'a taşınanlara ev ve araba veriliyor!

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçmek için ilginç bir adım atıldı. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.

Danimarkalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Danimarka vatandaşları Türkiye'den ev alabilir mi? Danimarka vatandaşları Türkiye' den arsa alabilir mi? Danimarka vatandaşları Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Danimarkalılar Türkiye'den gayrimenkul alma hakkı...

Danimarka'da 'önce tapuyu göster, sonra eşini getir' uygulaması başlatıldı!

Entegrasyon Bakanı Birthe Ronn Hornbech tarafından ortaya atılan düzenlemeye göre ev sahipleri yabancı ülke vatandaşı olan eşlerini Danimarka'ya daha rahat getirebilecek

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Danimarka Trekroner ev kirası Haberi

Danimarka Trekroner ev kirası

Danimarka'da taşradan büyük şehirlere göçün önüne geçilemiyor. Bir belediye ise şaşırtan kampanyaya start verdi. Taşradan büyük şehirlere göçün oranı yüzde 23'lere ulaşırken, belediyeler göçün önlenmesi için hükümetten gerekli önlemleri almasını istediler.


Belediyelerin alınmasını istedikleri önlemler arasında küçük taşra şehirleri ve kasabalardaki vergilerin ya tam kaldırılması ya da düşürülmesi gibi talepler var. Jylland yarım adasının kuzeyindeki Trekroner Belediyesi ise hükümetin önlem almasını beklemeden ilginç bur uygulamaya başladı.


BELEDİYE TANITIM FUARI DÜZENLEDİ


Belediye, düzenlediği tanıtım fuarında dışarıdan çocuklu ailelerin Trekronor'e göç etmeleri durumunda ilk iki aileden 4 ay süre ile ev kirası alınmayacağını ve bir araç verileceğini açıkladı.


Şehirdeki alilerden oluşan yönetim kurulu ve belediye, şehirdeki firmaların sponsorluğu ile Trekroner'e taşınarak yaşamı denemek isteyen ilk iki aileye 4 ay süre ile 100 metre büyüklüğünde bir...