22 / 05 / 2024

danimarkalı ıss şehir hastaneleri

danimarkalı ıss şehir hastaneleri

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, bazı şehir hastanelerinin işletme hakkının yabancı bir şirkete devredilmesiyle ilgili soru önergesi verdi. 

5 şehir hastanesinin Denimarkalı ISS'ye devriyle ilgili önerge verildi!

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, bazı şehir hastanelerinin işletme hakkının yabancı bir şirkete devredilmesiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Şehir hastanelerinde kira ve hizmet bedeli için 16.4 milyar TL ayrıldı!

Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesi Danimarkalı ISS'ye devredildi.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

5 şehir hastanesinin Danimarkalı şirkete devredilmesi TBMM’de!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Başdanışmanı İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Rönesans Holding'in müteahhitliğini üstlendiği ve işletmesini yaptığı 5 şehir hastanesinin işletmesinin Danimarka Şirketi ISS'ye devretmesine ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuştu. 

5 şehir hastanesini Danimarkalı ISS işletecek!

Yönetmelikleri, ihaleleri, sözleşmelerinden sunulan garantilere kadar birçok açıdan yapıldıkları günden beri gündem olan şehir hastanelerine ilişkin dikkat çekici bir gelişme meydana geldi. Rönesans İşletme Hizmetleri şirketinin devri gerçekleştirildi.

Rönesans İşletme Hizmetleri'ni Danimarkalı ISS satın alıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Rönesans Holding'teki satış işlemlerini kaleme aldı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SS Technologies Araştırma ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdolalı Khalili Sadaghiani ve Mükerrem İlker Sevgen tarafından kuruldu.

Bayraklı Şehir Hastanesi Mayıs 2020'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla İzmir’in sağlık üssü olacağını söyledi. Kırkpınar, hastanenin 2020 yılı mayıs ayında hizmete açılacağını söyledi.

Fahrettin Koca: Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz. Üniversitelerle iş birliği protokolü, bunu yapmamızı kolaylaştıran bir unsur." diye konuştu...

Gaziantep Şehir Hastanesi Orta Doğu'nun sağlık üssü olacak!

Gaziantep'te inşaatı devam eden Şehir Hastanesi 640 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bin 875 yataklı olarak hizmet verecek hastanenin Orta Doğu'nun sağlık üssü olması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

danimarkalı ıss şehir hastaneleri Haberi

danimarkalı ıss şehir hastaneleri

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, bazı şehir hastanelerinin işletme hakkının yabancı bir şirkete devredilmesiyle ilgili soru önergesi sundu. Servet Ünsal, "Aşağıdaki soruların Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını saygılarımla arz ederim" diye konuştu.

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal'ın soruları:

1- Adana, Yozgat, Elazığ, Bursa ve İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanelerinin Danimarka merkezli ISS Facilities isimli şirkete devri konusundaki detaylar nelerdir? 

2- Söz konusu Şehir Hastanelerinin devri için belirlenen miktar ne kadardır? 

3- Sağlık Bakanlığı'nın bu devir işlemiyle ilgili onayı alınmış mıdır? 

4- 5 Şehir Hastanesini devralan Danimarkalı şirketin, bu işte ortaklık yapacağı Türkiye'den herhangi bir firma var mıdır?

Pınar...