07 / 05 / 2024

Danış Asfalt Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Danış Asfalt Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Danış Asfalt Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Serbülend Danış, Kemalettin Danış ve Şemsettin Danış imzasıyla kuruldu

Must İnşaat Elektrik Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Must İnşaat Elektrik Taahhüt Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.Serhat Temizkan tarafından kuruldu.

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kocaman tarafından kuruldu.

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Bayoğlu ve Kamil Girayhan Giray ortaklığında kuruldu.

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uzun tarafından kuruldu.

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Ekin Mimarlık Tasarım İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekin tarafından kuruldu.

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgür Enerji İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selahatdin Akgüre tarafından kuruldu.

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carlowa Asfalt Altyapı Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Altın tarafından kuruldu.

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Özakıncı tarafından kuruldu.

Genyap Danışmanlık Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genyap Danışmanlık Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Şen tarafından kuruldu.

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmy Otomotiv Ve Yedek Parça İnşaat Taahhüt Tekstil Danışmanlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 binTL sermaye bedeli ile Emre Can Çiçin tarafından kuruldu.

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Embosa Proje Mühendislik Danışmanlık Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Şahin tarafından kuruldu.

Danış Asfalt Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Danış Asfalt Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Danış Asfalt Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Serbülend Danış, Kemalettin Danış ve Şemsettin Danış imzasıyla kuruldu.

Danış Asfalt Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü asfalt ve asfalt ürünlerinin üretimini, alımını, satımını, nakliyesini yapmak, asfalt serimi, asfalt yama işlerini yapmak, yol yapımı için gerekli altyapı çalışmalarını yapmak, asfalt kaplama, balans, alt temel, kazı yapımı, satıh kaplama, stabilize yol yapımı, plentnix serimi, renkli ve desenli asfalt yapımı, kilit taşı ve parke yol yapımı ve uygulamasını yapmak, yaptırmak, bu konulardaki ihalelere katılmak.  b. Asfalt üretimi ile ilgili her türlü araç ve gerecin ve komple tesisin alım, satım, ithal ve ihracını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında asfalt fabrikaları kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. Her türlü asfalt katkı maddelerini üretmek ithal...