19 / 05 / 2024

Danış Grup Çerkezköy İş Merkezinin temeli atıldı mı

Danış Grup Çerkezköy İş Merkezinin temeli atıldı mı

Çerkezköy'de 30 yıldır boş duran ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Belediye Meydanına Danış Grup tarafından 6 katlı 4 bloktan oluşacak olan İş Merkezi için temel atıldı.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

EBRD'den Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattına 150 milyon euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) İstanbul'dan Bulgaristan sınırına kadar 67 kilometre uzunluğu sahip olacak Ispartakule-Çerkezköy demiryolu hattının inşaatı için Türkiye'ye 150 milyon euro kredi verecek.

Tekirdağ Çerkezköy'e yeni köprü!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretlerine Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Devam eden projeler hakkında Başkan Akay'dan bilgi alan Albayrak, Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Taşkın Önleme ve Köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çerkezköy Türkan Saylan Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile beraber Çerkezköy ve Saray ilçelerinde bazı incelemelerde bulundu.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsaları için atağa geçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ Çerkezköy'deki toplam 50 bin 852 metrekarelik arsalar üzerine yapılan proje için MB Advisory Kurumsal Danışmanlık Hizmetleri'nden finansal danışmanlık hizmeti alacak.

Danış Grup'un Çerkezköy'deki iş merkezinin temeli atıldı!

Çerkezköy'de 30 yıldır boş duran ilçenin en gözde yerlerinden biri olan Atatürk Caddesi üzerindeki Belediye Meydanına Danış Grup tarafından 6 katlı 4 bloktan oluşacak olan İş Merkezi için temel atıldı.

Çerkezköy'e 2 yeni otopark yapılacak!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kentte iki yeni otopark yapımı için de onay çıktı. İşte ayrıntılar...

Çerkezköy'e katlı otopark geliyor!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci oturumu yapıldı. Toplantıda Şelaleli Park’ın olduğu bölgeye iki katlı yer altı otoparkı ve Akbank’ın arkasındaki alana ise katlı otopark yapılabilmesi için hazırlanan plan tadilatı talebi oy birliği ile kab

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık!

İmga Grup Kurtköy Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 15 bin metrekarelik alanda inşa edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Tekirdağ’de Çerkezköy şehitlik alanı genişletiliyor!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde bulunan şehitlik alanını genişletme çalışmaları başladı. Çerkezköy Belediyesi, İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla çalışmalara başladı.

Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri!

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında inşa edilen Çerkezköy Velia Port Projesi Tekirdağ Çerkezköy'de hayata geçiriliyor. İşte Çerkezköy Velia Port iletişim bilgileri...

Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Toplam 320 adet daireden meydana gelen Çerkezköy Velia Port'ta yatırımcıya özel kiracı veya yüzde 25 pirim garantisi sağlanıyor. Peki, Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Altınyıldız, Çerkezköy'de fabrika ve arsasını alacak!

Boyner Perakende'ye bağlı şirketlerden Altınyıldız, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika binalarıyla, yaklaşık 125 dönüm açık alanı içeren arsayı, Akkök Grubu'na bağlı Akiş GYO'dan satın alacak.

Danış Grup Çerkezköy İş Merkezinin temeli atıldı mı Haberi

Danış Grup Çerkezköy İş Merkezinin temeli atıldı mı

Çerkezköy Belediye Meydanındaki bu alanı, 1930'lu yıllarda Çerkezköy'ün yerleşik ailelerinden biri olan (Nazırlar) Çolakoğulları'ndan 1939 ile 1942 yılları arasında Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan merhum Fatih Malkoç satın aldı.Bu alan 1930 ile 1950 yılları arasında 20 yıl boyunca değirmen, ardından da nalbant ve mandıra işletmeleri olarak kullanıldı. 1970 ile 1980 yılları arasında berber dükkanında yer aldığı bu alanı, 1980'li yılların başında Çerkezköy'ün en kıymetli yerlerinin başında gelen burayı İstanbul'da yaşayan Necip Cin 8 bin liraya satın aldı. O dönemde cin, parayı ilçeye trenle getirdi. 


Sanayi ile birlikte ilçede artan nüfus sonrası İstanbul'daki firmalar buraya yazıhaneler açtı. Ahmet Şişman ve Cici Berber'e ait berber ve büfenin bulunduğu alandaki otobüs yazıhaneleri, hızla artan nüfus nedeniyle yetersiz kalınca otogarın Hayri Batur Caddesine taşınmasının ardından...