04 / 05 / 2024

Danone Hayat İçecek akıllı dolap sistemi

Danone Hayat İçecek akıllı dolap sistemi

Vodafone, Danone Hayat İçecek ile birlikte gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Türkiye' de ilk kez uygulanan " Akıllı Dolap Takip Sistemi " ni hayata geçirdiğini duyurdu...

Fahiş kiralar ucuz Anadolu kentlerine göç başlattı! Konut kiraları nasıl düşecek? 

Kamu çalışanları, maaşa denk gelen kiralar ve artan hayat pahalılığı sebebiyle ucuz Anadolu kentlerine tayinlerini istemeye başladı. Peki konut kiraları nasıl düşecek? İşte ayrıntılar ve kiralık konut sektöründeki son durum...

Kripto paralar devrim yaşatacak: Tüm ülkeler dijital paraya geçecek!

Kripto para dünyası yalnızca Bitcoin'den ibaret değil… Kim ne derse desin karşı durulamaz bir dalga şeklinde herkesin hayatının içerisine girecek. Çok yakında bütün ülkeler dijital parayı kullanmaya geçecek.

Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de!

Atmaca Grup imzaısyla hayata geçirilen Bahçeşehir Hayat lansmanı 7 Ekim'de gerçekleşecek.

Bahçeşehir Hayat satılık!

Lansmanı bu ay içerisinde gerçekleşecek olan Bahçeşehir Hayat projesi 138 daire ve 12 ticari alandan meydana geliyor. Bahçeşehir Hayat satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

Dekar Yapı Asmalı Hayat Evleri nerede?

Dekar Asmalı Hayat'ta son etap teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. Proje 78 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Dekar Yapı Asmalı Hayat Evleri nerede?

Dekar Yapı Asmalı Hayat ev fiyatları!

Dekar Yapı Asmalı Hayat ev fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiyor. İkinci etap teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek olan proje 78 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri ilk etapta 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Toplamda 244 adet bahçeli evin yer aldığı projede fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Konutların minimum 149 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin lansmanı 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Hoşdere Hayat Cami ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 1 Eylül'de gerçekleşecek.

Hayat Tepe Suites nerede?

Hayat Tepe Suites projesi Hayat Tepe projesi içerisinde yükselecek. 66 adet daireden oluşacak olan proje ÖZAK GYO tarafından hayata geçirilecek. Projedeki daireler 40 ile 72 metrekare alan arasında değişecek.

Çelik sektöründe iş güvenliği ve sağlığı kültür olarak yerleşecek!

Çelik sektöründe iş güvenliği ve sağlığı kültür olarak yerleşecek. Ülkemizde son on yılda 14 bin, 2014 yılının on ayı içinde bin 600 yurttaşımız iş kazalarında hayatını kaybetti.

Şehrin içinde müstakil hayat! Gaziosmanpaşa Essenora!

Gaziosmanpaşa Essenora projesi Atik ile Akın-Enga-Yimta Ortak Girişimi imzası taşıyor. Daire teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek olan proje "Şehrin içinde müstakil hayat! Gaziosmanpaşa Essenora!" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Denizden toplanan atıklar kumaş ve ambalaja dönüşecek!

Denizlerdeki plastik ağırlıklı ambalaj atıkları toplanarak geri dönüştürülüyor ve geri dönüştürülmüş bu malzemelerden günlük hayatımızda kullandığımız birçok ürün üretiliyor.Denizden toplanan atıklar kumaş ve ambalaja dönüşecek.

Danone Hayat İçecek akıllı dolap sistemi Haberi

Danone Hayat İçecek akıllı dolap sistemi

Vodafone, Danone Hayat İçecek ile birlikte gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Türkiye'de ilk kez uygulanan "Akıllı Dolap Takip Sistemi"ni hayata geçirdiğini duyurdu.



Gerçekleştirilen iş birliğinin detayları Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ile Danone Hayat İçecek Genel Müdür Yardımcısı Ercan Öz'ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla paylaşıldı. Toplantıda paylaşılan bilgilere göre, Vodafone İş Ortağım çatısı altında gerçekleştirilen makinelerarası iletişim (M2M) teknolojisi çözümü, Danone Hayat İçecek'in ilk etapta bin adet dolabına uygulandı.



Sistem yakın zamanda Türkiye genelinde 7 bin adet hayat su dolabına uygulanacak. "Bağlantılı dolap" konseptine dayanan Sistem, Danone Hayat İçecek'in Türkiye geneline yayılan soğuk dolaplarının anlık olarak uzaktan görüntülenmesini ve yönetilmesini sağlıyor.


Dolaplara ilişkin lokasyon, kapının açılıp kapanması, batarya, stok seviyesi ve sıcaklık gibi her tür veriye özel bir arayüz aracılığıyla...