28 / 04 / 2024

Danyal Kubin

Danyal Kubin

Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi, Danyal Kubin Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Danyal Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danyal Group Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsameddin Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Prota Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prota Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yıldıray Yıldızhan Jozef Kubin, Şayip Çavuşlar, Danyal Kubin ve İlker Ali İliş imzasıyla kuruldu.

HKÜ'nün yeni fakülte binası açıldı!

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi (GSMF) binası açılış töreni, Usta Oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın katılımıyla yapıldı.

Can Kubin, Şarampol Caddesi Projesi'ni anlattı!

Menderes Türel her gün yüz binlerce kişinin ziyaret edeceği bir alışveriş sokağı haline dönüşümü için çalışmalara başladığı kentin en eski caddelerinden Şarampol ile ilgili projenin tanıtımı için çevre sakinleri ile bir araya geldi.

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.

İstanbul’a 800 kilometre ray gerek!

Prota Mühendislik Genel Müdürü Danyal Kubin, İstanbul’da raylı sistemlerle trafiğin rahatlatılabileceğini belirterek çözüm için en az 800 km uzunluğunda raylı sistem ağına ihtiyaç duyulduğunu söyledi

Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi, Danyal Kubin Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Danyal Tevfik Çiper kimdir?

Mimar Danyal Tevfik Çiper kimdir? Mimar Danyal Tevfik Çiper, hayatı boyunca hangi projelere imza attı? Mimar Danyal Tevfik Çiper'in hayata geçirdiği en önemli projeleri neler? İşte Danyal Tevfik Çiper...

Can Kubin kimdir?

Yüksek Şehir Plancısı ve Promim’in kurucusu olan Can Kubin kimdir? ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde de ders veren Can Kubin Promim'i ne zaman kurdu? İşte Can Kubin'in biyografisi...

Danyal Kubin Haberi

Danyal Kubin

Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi, Danyal Kubin Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi iş konusu;Ana sözleşmede yazılı konular, Mühendislik ve Mimari konularda proje, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri.


Prota Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göktürk Şubesi adres: Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi, Kayın Sokak,...