02 / 05 / 2024

dap beykoz projesinde son durum

dap beykoz projesinde son durum

Farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler hayata geçiren DAP Yapı, 2017 yılında ciro hedefini aştı, firma 2018'de yeni projeler hayata geçirecek.

DAP Yeni Levent projesinde 120 aya varan vade fırsatı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme vizyonu ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçen Yeni Levent projesinde yüzde 1,39 faizli 60 ay ya da yüzde 1,89 faizli 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

KİPTAŞ Beykoz projesinde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlanırken, Beykoz projesi ile ilgili de bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz projesinde kaç konut var? İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Dap Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesinde projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümden şikayetçi vatandaşlar seslerini duyurmak için basın açıklaması yaptı.

Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor...

Verra Suites Beykoz'da lansman fırsatları!

Tüfekçioğlu Grup tarafından İstanbul’da Beykoz Çubuklu’da hayata geçirilen ‘Verra Suites Beykoz’ projesinde lansman fırsatları devam ediyor. Projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Dap Nişantaşı projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilecek Dap Nişantaşı projesinde imzalar atıldı...

DAP İzmir nerede?

Topraktan senetle satışların başladığı DAP İzmir projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor. Peki Bornova'da hayata geçirilen proje tam olarak nerede yer alıyor?

Dap İzmir ödeme alternatifleri 2018!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen DAP  İzmir projesinde 50 ay 0 faiz ve 14 bin 950 TL'den başlayan peşinat avantajıyla daire sahibi olunabiliyor..

Bornova Dap İzmir iletişim bilgileri!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi veren  Dap İzmir projesinde peşinatlar 14 bin 950 liradan başlıyor.  Proje Dap Yapı imzasını taşıyor...

Akiş Beykoz projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nın İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. 

dap beykoz projesinde son durum Haberi

dap beykoz projesinde son durum

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bugün Feraye Palace'ta gerçekleştirilen basın toplantısında, gayrimenkul sektörü ve DAP Yapı’nın çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Ziya Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, 2017’nin DAP Yapı için çok özel bir yıl olarak hatırlanacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina’yı teslim ettiğimiz, DAP İzmir, Teras Kule ve Validebağ Konakları gibi çok özel projeleri satışa sunduğumuz bir yıl olarak şirket tarihimize geçen unutulmaz bir yıl yaşıyoruz. DAP Yapı olarak müşterilerimize en iyi ürünü sunmak dışında ülke ekonomisine ve proje geliştirdiğimiz bölgelere de katkı sağlamak en büyük gayemiz. 

Sorumluluğumuzun farkındayız ve bu sebepten dolayı her zaman söylediğimiz gibi bugünün değil geleceğin projelerini üretiyor, iddialı projelere imza atıyoruz.

2017 yılında belki de Cumhuriyet tarihimizin en büyük satış...