03 / 05 / 2024

Dap Bumerang ödeme

Dap Bumerang ödeme

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Bumerang projesinde 80 adet ofis ve 15 adet dükkan bulunuyor. Dap Bumerang fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için 444 33 39 no'lu telefonu arayarak satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz...

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Dap İzmir kampanyalı ödeme planı!

Dap İzmir projesi, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. Projede yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor...

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Dap İzmir ödeme alternatifleri 2018!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen DAP  İzmir projesinde 50 ay 0 faiz ve 14 bin 950 TL'den başlayan peşinat avantajıyla daire sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor..

Dap İzmir ödeme planı!

Dap İzmir ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılan proje 30 ve 31 katlı 2 blok halinde tasarlandı. 

Dap İzmir Bornova ödeme seçenekleri 2018!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir Evleri'nde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor..

Dap İzmir ödeme planı 2018!

Dap Yapı imzası taşıyan Dap İzmir Evleri'nde daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Projede topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunuluyor..

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

Dap Yapı İzmir Projesi'nde vade farksız senetli ödemede son gün 19 Aralık!

Dap Yapı İzmir projesi toplam 707 konuttan oluşuyor. Dap İzmir projesinde topraktan satışta vade farksız senetle ödeme için son gün 19 Aralık...

Bornova DAP İzmir'de büyük fırsat! Senetle ödeme kampanyası uzadı!

DAP İzmir Bornova projesinde lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Projede senetle ödeme kampanyası 19 Aralık'a kadar uzadı.

Bornova Dap Yapı Konutları ödeme planı!

Bornova Dap Yapı Konutları ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İzmir Dap Yapı daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor...

Validebağ Konakları Dap Yapı fırsatları için son gün 30 Kasım!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede vade farksız senetle ödeme imkanı bulunuyor...

Dap Bumerang ödeme Haberi

Dap Bumerang ödeme

80 adet ofisten oluşan Dap Bumerang projesi Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Lokasyon olarak Kağıthane'de konumlandırılan Dap Bumerang projesinde ofis satışları devam ediyor. Dap Bumerang fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor.


12 bin metrekare kapalı inşaat alanı üzerinde yükselen Dap Bumerang Kağıthane projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Dap Yapı Dap Bumerang projesinde ayrıca 15 adet dükkan bulunuyor.


Dap Bumerang fiyat listesinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim. Dap Bumerang ödeme koşullarına göre yüzde 30 peşinat vererek projeden ofis sahibi olabiliyorlar. Dap Bumerang fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


Dap Bumerang Kağıthane projesinin içinde restoran, cafe, fitnes merkezi ve concierge gibi imkanlarda mevcut. Dap Bumerang satış ofisi ile 444 33 39...