28 / 04 / 2024

dap bumerang ofis fiyatları

dap bumerang ofis fiyatları

Dap Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası Kapıthane'de Z Ofis'in hemen yanında inşa ettiği ve büyüklüklerinin 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değiştiği Dap Bumerang satılık ofis detayları...

DAP Bumerang ofis fiyatları!

DAP Yapı tarafından Kağıthane'de yükselen DAP Bumerang ofis fiyatları hakkındaki detaylı bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Dap Yapı Bumerang ulaşım!

Dap Yapı Bumerang ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dap Bumerang Ofis satış fiyatları 510 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Bumerang Ofis Çağlayan!

Bumerang Ofis Çağlayan projesi, Z Ofis'in yan tarafında inşa ediliyor. Projede yer alan ofislerin teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek...

Dap Yapı Bumerang Ofis'te 510 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de inşa edilen Dap Bumerang Ofis projesinde fiyatlar 510 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Dap Bumerang Ofis teslim tarihi!

Dap Bumerang Ofis teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Dap Bumerang Ofis'te 354 bin liradan başlayan fiyatlarla ön talep toplanıyor...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Yapı Z Ofis iletişim!

Z Ofis projesinde özel kurye hizmeti, kuaför, terzi, concierge hizmetleri, kuru temizleme gibi imkanlar yer alıyor. Dap Yapı Z Ofis iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dap Yapı Z Ofis'te kiralamalar başladı!

İstanbul Kağıthane'de yer alan Çağlayan'da inşa edilen Dap Yapı Z Ofis'te kiralamalar başladı. Projede yer alan ofislerin kira fiyatları 2 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi'nde metrekaresi 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde geri sayım başladı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Yapı Taksim Petek Rezidans fiyatları!

Taksim Petek Rezidans projesinde 112 adet daire, 15 adet ofis ve 5 adet mağaza yer alıyor. Proje 13 katlı tek blok olarak yükseliyor. İşte Dap Yapı Taksim Petek Rezidans fiyatları...

Dap Z Ofis'te fiyatlar 2 bin liradan başlıyor!

Z Ofis'te 2.000 TL'den başlayan fiyatlarla 50 m2'lik ofis alanı kiralayanlara 500 m2'lik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunulması hedefleniyor.

dap bumerang ofis fiyatları Haberi

dap bumerang ofis fiyatları

Dap Yapı tarafından Kağıthane'de inşa edilen ve 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Dap Bumerang satılık ofisleri 68 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Dap Bumerang projesi, ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Dap Bumerang projesi 80 ofisten oluşuyor. Proje, hemen Z Ofis'in yan tarafında yer alıyor.


Dap Yapı Bumerang projesi,  Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika, Bauhaus'a 1 dakika, Maslak'a 7 dakika,  E-5 yoluna 2 dakika ve Taksim'e 10 dakika  uzaklıkta inşa ediliyor.


Dap Bumerang ofis Çağlayan'da concierge, cafe, restoran ve fitness merkezi gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Dap Yapı Bumerang iletişim;


Dap Bumerang ofis Çağlayan adres: Merkez Mah. Seçkin Sok. 2-4/A Çağlayan - Kağıthane - İstanbul


Telefon: 444 33 39

Web Adresi: