01 / 05 / 2024

dap emlak konut İstanbul Marina nerede

dap emlak konut İstanbul Marina nerede

DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği projenin adı belli oldu: İstanbul Marina. DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz ilk kez bir projenin adı konmadan bu kadar yoğun talep gördüğünü belirterek, 2 milyar TL ciro beklediklerini söyledi...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Emlak Konut Çekmeköy ihalesini DAP Yapı kazandı!

Toplam arsa alanı 155 bin 56 metrekare, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesini 355 milyon 552 bin TL teklifle DAP Yapı kazandı...

Validebağ Konakları Emlak Konut fiyatları!

DAP Yapı  tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları Emlak Konut fiyatları 974 bin TL'den başlıyor. Proje 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor.  

Emlak Konut Riva ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da!

Emlak Konut Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da yapılacak. İhalenin birinci oturumuna Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar TL teklifi ile ihaleye damga vurdu.

İstmarina Emlak Konut kampanya fiyatları!

DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen İstmarina Emlak Konut kampanya fiyatları 400 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.423 adet konut ve 100 adet bağımsız birimden oluşuyor.

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL!

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL'ye yükseldi Emlak Konut GYO, Kartal'da DAP Yapı tarafından inşa edilen İstmarina projesindeki gelirini yükseltti.

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut'un İstmarina'daki geliri 670 milyon TL'ye yükseldi Emlak Konut GYO, Kartal'da DAP Yapı tarafından inşa edilen İstmarina projesindeki gelirini yükseltti.

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu İstMarina!

Emlak Konut GYO'nun satış raporunda ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre DAP Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen İstMarina projesi ekim ayının satış şampiyonu oldu.

DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül 2015 tarihinde kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı.

DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül 2015 tarihinde kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı.

Ziya Yılmaz: Emlak Konut ihalesi güvenin göstergesidir!

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini kazanan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “75 şirket, 45 konsorsiyumun katıldığı bu ihale Türkiye ekonomisine duyulan güvenin göstergesidir” dedi.

dap emlak konut İstanbul Marina nerede Haberi

dap emlak konut İstanbul Marina nerede


DAP Yapı'nın Kartal'da denize sıfır 60 dönümlük arazide hayata geçireceği karma projenin ismi 'İstanbul Marina' olarak açıklandı. Projede hafriyata başlandığını vurgulayan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Projeyi mayısta satışa sunacağız. İlk kez adı bile belli olmayan bir projenin bu kadar yoğun talep gördüğüne şahit olduk. Her gün satış ofisine 100'ün üzerinde kişi geliyor. Aynı daireye 3-4 kişi isim yazdırıyor" dedi. Projede fiyatların 200 bin TL'den başladığını, 5 milyon TL'ye kadar çıktığını belirten Yılmaz, "Toplam cironun  2 milyar TL'yi bulacağını öngörüyoruz. Yüzde 40'ı Emlak Konut'a gidecek" diye konuştu.  


25 BİN KİŞİYE FİKRİNİ SORDUK


İstanbul Marina'yı tasarlarken, 25 bin kişiye fikirlerini sorduklarını anlatan Yılmaz, "Projeyi beklentileri karşılayacak şekilde hayata geçirdik. Büyük teraslar var. 200 metrekarelik dairenin 60 metrekare terası var....