14 / 05 / 2024

DAP İstmarina satış ofisi

DAP İstmarina satış ofisi

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi 1.611 birimden meydana geliyor. İşte İstmarina ödeme planı...

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Konutta oyunun kuralları değişti!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu, havalı satış ofislerinin ve yüksek bütçeli TV reklamlarının artık konut satışında yeterli olmadığını söylüyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Dap İzmir satış ofisi adres!

Dap İzmir satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.  707 konut ve ticari alanlardan meydana gelen projede 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Dap İzmir satış ofisi!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti verilen Dap Yapı İzmir projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Projede 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor..

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık!

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık konut seçenekleri 1+1'den 6+1'e kadar tasarlanıyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Teras Kule Dap Yapı satılık ev!

Teras Kule projesi İstanbul Kartal'da yer alıyor. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Teras Kule projesinde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor...

Dap İstmarina fiyat listesi 2017!

Dap İstmarina fiyat listesi 1+1'lerde 816 bin TL'den başlıyor. İstmarina Kartal projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

DAP Validebağ Konakları satışta!

Dap Yapı İstanbul Validebağ’daki projesini erken satışa sundu. Satış ofisi kurulmayan projede evler çadırda satılacak.

Dap Teras Kule satış fiyatları!

30 katlı iki blok şeklinde yükselen Dap Teras Kule satış fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje DAP Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

DAP Teras Kule satılık daire!

Toplam 360 daireden meydana gelen DAP Teras Kule satılık daire fiyatları 310 bin TL’den başlıyor. Projede tüm daireler adalar ve deniz manzarasına sahip.

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor

DAP İstmarina satış ofisi Haberi

DAP İstmarina satış ofisi

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. 


"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla reklamlarda yer alan  İstmarina projesi 32-39 katlı beş blok olarak tasarlandı. Kartal İstmarina Evleri'nde 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor.  Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin satışları tamamlandı. 


İstmarina fiyat listesi!

1+0 daire fiyatları 553 bin TL ila 800 bin TL arasında 
1+1 daire fiyatları 800 bin TL ila 1 milyon 200 bin TL arasında
2+1 daire fiyatları 1 milyon 642 bin TL ila 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. 


İstmarina ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin ödendiğinde, 15 ay ödemesiz, 120 aya varan vadelendirme yapılıyor. 


Toplam 1.611 birimden meydana gelen İstmarina Evleri'nde 3 bin 650 bin TL'den başlayan taksitlerle daire...