29 / 04 / 2024

dap petek fiyatları

dap petek fiyatları

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşinatta 24 ay 0 faiz imkanı sağlanan Dap Petek Evleri 'nde 112 tane daire bulunuyor. İşte Dap Petek Taksim satış fiyatları...

Dap Petek Taksim fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de Rixos Otel'in yanında yer alan Dap Petek Rezidans projesinde daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Dap Petek Taksim fiyat listesi haberimizde mevcut.

Dap Petek ödeme koşulları!

İstanbul Taksim'de hayata geçirilen Dap Petek, 112 rezidans,15 ofis ve 5 adet dükkandan oluşuyor. Ciner Yayın Holding otopark girişinde yükselen Taksim Dap Petek 132 birimden meydana geliyor. Dap Petek ödeme koşulları haberin içinde yer alıyor.

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Dap Levent fiyatları 2022!

Konut yatırımlarını son sürat sürdüren Dap Yapı, Dap Levent projesini hayata geçirmek için harekte geçti. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları ne olacak? İşte Dap Levent projesinin Dap Levent fiyatları bilgisi...

DAP Levent fiyatları!

DAP Levent fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte DAP Levent fiyatları ve proje detayları...

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

Dap İzmir fiyatları ne kadar?

Dap İzmir fiyatları ne kadar, sorusuna 299 bin TL'den başlıyor yanıtını verebiliriz. İşte Dap İzmir detayları...

Dap İzmir daire fiyatları!

Dap İzmir daire fiyatları 299 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje 31 ve 32 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Dap İzmir fiyatları!

Dap İzmir fiyatları kata ve cepheye göre değişiklik gösteriyor.  707 konut ve ticari alanlara yer verilen proje İzmir'in  Bornova İlçesi'nde hayata geçiriliyor. 

Dap İzmir Projesi fiyatlar!

Dap İzmir Projesi fiyatlar kapsamında daireler 259 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 36 ay sonra geçekleşecek...

 Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları!

Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ve 36 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

İzmir Dap Yapı konut fiyatları!

İzmir Dap Yapı konut fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası taşıyan projede teslimler 36 ay sonra yapılacak...

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları!

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

DAP İzmir güncel fiyatları Aralık 2017!

DAP İzmir güncel fiyatları Aralık 2017 güncel listesine göre 259 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesindeki ödemede yüzde 5 peşinatla 36 ay sıfır imkanı sunuluyor...

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

dap petek fiyatları Haberi

dap petek fiyatları

Konut teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek olan Taksim Dap Petek projesi Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 132 adet bağımsız birimden oluşuyor.


Dap Petek Taksim satış fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.


Taksim Dap Petek Residence 13 katlı tek blok olarak dizayn edildi. Proje 112 tane daire, 5 tane mağaza ve 15 tane ofisten meydana geliyor. 


Satış süreci devam eden Dap Petek Evleri 'nde 1 oda 1 salon konutlar 105 ile 138 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 110 ile 160 metrekare, 3 oda 1 salon dubleks konutlar ise 200 ile 238 metrekare arasında değişiklik gösteren alanlara sahip. 


Dap Petek Taksim satış fiyatları 500 bin...