08 / 05 / 2024

Dap Petek konut projesi

Dap Petek konut projesi

Dap Petek Evleri 20 ay sonra teslim edilecek. Dap Yapı bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan proje 200 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 13 katlı tek blok olarak inşa ediliyor.

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

DAP Yeni Levent 2. Etap için düğmeye basıldı! Dev projeyle 958 yeni konut geliyor!

DAP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Yeni Levent projesinde 958 konut yer alacak. Projenin inşaat maliyeti 506 milyon 226 bin 85 lira olarak belirlendi.

Dap Levent 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 448 yeni konut geliyor!

Ruhsatı alınan DAP Levent 1. Etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilecek. 

DAP Levent 1. Etap'la 453 yeni konut geliyor!

Dap Yapı Levent'te hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Projenin 1. etabında 453 adet konut yer alıyor.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

Emlak Konut Çekmeköy ihalesini DAP Yapı kazandı!

Toplam arsa alanı 155 bin 56 metrekare, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesini 355 milyon 552 bin TL teklifle DAP Yapı kazandı...

İzmir Dap Yapı konut fiyatları!

İzmir Dap Yapı konut fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı imzası taşıyan projede teslimler 36 ay sonra yapılacak...

Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Rezidans projesinde anahtar teslimler başladı. İşte Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları...

Taksim Petek Residence Dapyapı fiyatları 2017!

Petek Residence projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirildi. 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunulan projede konut, dükkan ve ofisler yer alıyor...

DAP Yapı çadırda 606 milyon liralık konut sattı!

Dap Yapı İndirim Çadırı'nda 10 günde 606 milyon liralık konut sattı. Dap Yapı yılın ilk çeyreğinde 700 milyon lira satış yaptı.

Dap Yapı Acıbadem projesinde konut sayısı 319 oldu!

Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilecek olan Dap Yapı Acıbadem projesinde 319 konut ve 47 ticari ünitenin tadilat yapı ruhsatı alındı.

Dap Yapı Altunizade'de 319 lüks konut yapacak!

Dap Yapı, Emlak Konut ihalesi ile aldığı İstanbul Altunizade arsasında 1+0'dan 6+1'e uzanan çeşitlilikte daire tiplerinin yer aldığı 319 lüks konut yapacak. 17 dönümlük Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada 810 milyon lira değerinde proje inşa edilecek.

Dap Petek konut projesi Haberi

Dap Petek konut projesi

Taksim'de 200 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Dap Petek projesi, Dap Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 112 daire ve 5 dükkan olmak ve ofisler olmak üzere 132 bağımsız birimden oluşuyor.


Dap Petek Evleri 13 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Teslimlerinin 20 ay sonra gerçekleşeceği projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Dap Petek Evleri fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Projenin zemin katında dükkanlar, ilk 4 katında ise ofisler bulunuyor.


Dap Petek Evleri ödeme planı kapsamında toplam rezidans daire bedelinin yüzde 40'ı peşinat olarak ödendiğinde, kalanı için 24 ay 0 faizle taksit yapılıyor. 


Dap Petek Evleri konum olarak Ofton Elysium Residence projesinin yanında, Ciner Yayın Holding'in otopark girişinin karşısında inşa ediliyor. 


Dap...