07 / 05 / 2024

dap sürmene

dap sürmene

Sürmene’de Emine Erdoğan’ın katılımıyla engelli çocuklara eğitim verecek olan bir merkez açan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz “Geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Dap Ataşehir projesi nerede? Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022!

Dap Ataşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Dap Ataşehir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kuraları bugün çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Sürmene 4. Etap projesinde yer alan 94 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu onarılacak!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Trabzon Sürmene'de yer alan Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Sürmene'deki Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon Sürmene'deki Soğuksu Mahallesi kayıyor!

Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi kayıyor. Bölgedeki 15 dekarlık alanda zeminde kayma görüldü.

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

dap sürmene Haberi

dap sürmene

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEM-DER) projesi kapsamında DAP Holding, sosyal sorumluluk projelerini Trabzon’da sürdürüyor. Emine Erdoğan’ın katılımıyla açılan Sürmene’deki Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi engelli öğrencilere hizmet verecek. Bin metrekare alan üzerinde 8 derslik ve atölyeden oluşan merkezde, engelli öğrenciler için akademik bilgi ve becerilerin yanında iş eğitimi uygulamalarının da olduğu eğitim programı uygulanacak. 


SEFERBERLİK RUHU 

Törende konuşan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Geleceğin dünyasında rekabet edebilmemiz için en önemli varlığımız gençlerimizin eğitimine destek vermemiz gerekiyor” dedi. Emine Erdoğan da “Gençlerimizin istikbali için işadamlarımız çalışıyorlar. Ülkemizin dört bir yanında seferberlik ruhu canlı kalıyor. Açılışını yaptığımız bu merkez ailelerin hayatında yeni bir sayfa açacak, çocuklarımız...