21 / 05 / 2024

Dap Vadisi basın toplantısı

Dap Vadisi basın toplantısı

DAP Yapı, Çağlayan bölgesinde İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atıyor. Projenin tanıtılacağı lansman 23 Ekim 2014 Perşembe günü saat 10:00'da başlayacak.

DAP İzmir basın lansmanı 7 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan, DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir projesini tanıtmak için bir basın toplantısı düzenleyecek. 

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Basın Ekspres Yolu kongre vadisi oldu!

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ilan edilen Ulusal Yas nedeniyle 13 Ekim Salı günü (Yarın) gerçekleştirilecek basın toplantısı ertelendi.

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

14 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan DAP Yapı’nın Kartal’da hayata geçireceği yeni projesi Adam Kule basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi'nde metrekaresi 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde geri sayım başladı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor!

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi basın toplantısı Haberi

Dap Vadisi basın toplantısı

DAP Yapı, Çağlayan bölgesinde İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birine  imza atıyor.

Içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındıran DAP VADİSİ, İstanbul’un konum avantajı sayesinde önemli bir iş ve ticaret merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Çağlayan bölgesinde hayata geçiyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek, DAP VADİSİ projesinin tüm detaylarıyla anlatılacağı ve reklam kampanyasının tanıtılacağı lansman 23 Ekim Perşembe günü saat 10:00'da...