28 / 04 / 2024

Dap Vadisi ofisleri

Dap Vadisi ofisleri

İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Çağlayan Dap Vadisi fiyatları!

Dap Vadisi 932 bağımsız birimden meydana geliyor ve projedeki 400 ofis satışa sunuldu. Proje bedava ofis konseptiyle satışa çıktı. İşte Çağlayan Dap Vadisi fiyatları...

DAP Vadisi'nde ofisler 190 bin TL'den satışta!

DAP Yapı, İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Çağlayan bölgesindeki iş ve yaşam alanlarını hizmete soktu. 'DAP Vadisi’nde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis’in satışları,190 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla devam ediyor...

Dap Vadisi'nde 190 bin TL'ye ofis!

40 bin metrekare alanda 932 bağımsız ofisten oluşan 'DAP Vadisi' toplantı odaları ve işadamlarına yönelik VIP hizmetiyle dikkat çekiyor. Kafe, kuaför, terzi hizmeti de var.

DAP Vadisi‘nde ofisler satışta!

40 bin metrekare alanda 932 bağımsız ofisten oluşan 'DAP Vadisi' toplantı odaları ve işadamlarına yönelik VIP hizmetiyle dikkat çekiyor. Kafe, kuaför, terzi hizmeti de var.

Ziya Yılmaz, Dap Vadisi'ne kendi adını yazdı!

Dap Yapı, iş ve yaşam alanı olarak belirlenen Çağlayan bölgesindeki eski fabrikaların dönüşümünden sağladığı ve 40 bin metrekarelik alan üzerine geliştirdiği 932 bölümlük ofis bölümünün son kısmını satışa açtı...

Dap Vadisi satışa çıktı!

Dap Vadisi satışa çıktı. Dap Yapı bünyesinde ödemelerin yapılabildiği projede lansman öncesi yüzde 40 fiyat avantajı sunuluyor. Proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor.

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

İstMarina'nın ticari ofisleri ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep topluyor. 40 ile 75 metrekare arasındaki ticari ünitelerin metrekaresi 6 bin 800 liradan satışa sunuluyor.

DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan İstmarina'da ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Peki DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina'nın ticari ofisleri için ön talep süreci başladı!

Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemini başlatıldı.

İstMarina'nın ofisleri lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri metrekaresi 6 bin 800 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.

Kartal İstMarina ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı!

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı.

İstmarina Ofisleri fiyat!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İstmarina Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofisleri Haberi

Dap Vadisi ofisleri

DAP Holding tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor. 



Projelerde Ofis Yönetim Sistemi ile ek personel giderlerine gerek kalmadan ofis hizmetleri veriliyor. 

Projelerde mini golf sahası, helikopter pisti, kafe ve restoranlar, spor salonları ve alışveriş merkezleri yer alıyor. Şirket yetkilileri, ofislerin yüzde 35 ile yüzde 100'e varan oranda prim yaptığı ifade...