28 / 04 / 2024

Çağlayan Dap Vadisi fiyatları!

Çağlayan Dap Vadisi fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Dap Vadisi 932 bağımsız birimden meydana geliyor ve projedeki 400 ofis satışa sunuldu. Proje bedava ofis konseptiyle satışa çıktı. İşte Çağlayan Dap Vadisi fiyatları...



Çağlayan  Dap Vadisi  fiyatları haberimizde yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. Kendini 8 ila 12 yılda amorti eden ofislerin yer aldığı proje bedava ofis konseptiyle satışa sunuluyor. 


Dap Vadisi projesi toplam 932 bağımsız bölümden meydana geliyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin satışa çıktığı projede 400 ofis satışa açıldı. 


Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5 - 10 dakika mesafede yükselen Çağlayan Dap Vadisi projesi 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Dap Vadisi projesinde özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, kuru temizlemeden, kuaför ve terzi gibi alanlara yer veriliyor. 


Çağlayan Dap Vadisi fiyatları

Çağlayan Dap Vadisi fiyatları 193 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje mevcut olan ofislerin büyüklükleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. 


Dap Vadisi nerede?

Adres: Merkez Mahallesi Seçkin Sokak 2-4/A Çağlayan / Kağıthane / İstanbul


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön