07 / 05 / 2024

Dap Vadisi s ofis

Dap Vadisi s ofis

Dap Yapı projesi olan Dap Vadisi içinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin satışlar lansman fiyatlarıyla yapılıyor. Peki Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Ataşehir projesi nerede? Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022!

Dap Ataşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve Dap Ataşehir fiyat listesi Mayıs 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Dap Ataşehir projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Düşler Vadisi Riva: Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?

Galatasaray Riva arsasında Emlak Konut GYO güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, "Tüm düşlerin bir vadiye sığar mı?" sloganıyla tanıtılıyor...

TOKİ Doğukışla Vadisi 1. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Dap Validebağ Konakları'nda 50 ay sıfır faiz fırsatı!

Dap Validebağ Konakları'nda 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Validebağ Konakları'nda 368 konut ve ticari birimler bulunuyor...

Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde toplamda 166 adet konut bulunuyor. Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor.

Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi Projesi'nde 32 adet 2+1, 87 adet 3+1, 33 adet 4+1, 4 adet 4+1 dubleks, 10 adet 5+1 konut bulunuyor. Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşmeleri imzalanıyor.

Dap Vadisi s ofis Haberi

Dap Vadisi s ofis

"Dap Vadisi fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje detaylarından bahsedelim. Proje Kağıthane - Çağlayan'da inşa ediliyor.


Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinde satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor. 


Dap Vadisi projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede inşa ediliyor.


Dap Vadisi projesi içerisinde  7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi yer alıyor.


Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi projesi 900 birimden meydana geliyor. 400 adet ofisin satışa sunulduğu projede fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. 


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur...