14 / 05 / 2024

DAP Vadisi sosyal alanları

DAP Vadisi sosyal alanları

Ofislerin 193 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu DAP Vadisi Kağıthane projesinde yer alan ofislerden 400 tanesi satışa sunuldu. DAP Vadisi ulaşım bilgileri şu şekilde...

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor. Az katlı mimari yapıya sahip olacak projede, ticari üniteler, konutlar, eğitim merkezi, park, sosyal ve kültürel tesis yer alacak...

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Ege Vadisi'nde 2 bin 385 TL'den başlayan taksitlerle'

Ege ruhunu yansıtan sosyal alanları, peyzajı ve dekorasyonuyla Ege Vadisi yaşamdan beklentinizi yükseltecek.Ege Vadisi, hem yaşam hem de yatırım değeri isteyenler için Ankara’daki en ideal proje olarak öne çıkıyor.

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

GAP Vadisi'nin 1. Etabı 10 ayda tamamlanacak!

Şanlıurfa'yı yeşillendirmek adına dev projelere imza atarak modern sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabındaki çalışmaları gece gündüz demeden özverili bir şekilde sürdürüyor.

TOKİ 2016'da Kayaşehir Vadisi'ne dev park yapacak!

Kayaşehir Vadisi'nde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; ihtiyaçları karşılayacak sosyal tesisler olacak.

Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi!

Sinpaş GYO Ege Vadisi Projesi lansman öncesinde ön satışa sunuldu. Toplam 900 adet bağımsız birimden oluşan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

Dap Yapı Acıbadem Projesi'nde çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Ön talep toplayan proje 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Acıbadem Dap Yapı Projesi nerede?

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Spor Vadisi Yozgat'ın çehresini değiştirecek!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat’ın sosyal yaşamına önemli katkılar sunacak Spor Vadisi’nin tamamlanmasıyla kentin çehresinin değişeceğini söyledi.

Yozgat Spor Vadisi'nin inşaatı sürüyor!

Yozgat Valiliği tarafından başlatılan ve Yozgat'ın sosyal yaşamına önemli katkılar sunacak Spor Vadisi’ndeki inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.Vali Yazıcı, Vadi’nin Yozgat’ın geleceğine önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.

Beşpınar Vadisi yaşam alanına dönüşüyor!

Adıyaman Valiliği İl Özel İdare’sinin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen Beşpınar Vadisi, bin dönümlük dev alanı, eşsiz manzarası ve tabii güzelliğiyle Adıyamanlıların yeni gözde mekânı oluyor.

Rize Timya Vadisi'nin temeli bugün atılacak!

AK PARTİ Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek olan TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Rize'ye konut ve sosyal yaşam alanı olarak büyük artılar kazandıracağını söyledi.

DAP Vadisi sosyal alanları Haberi

DAP Vadisi sosyal alanları

Satın alınan ofislerin kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ettiği DAP Vadisi ulaşım bilgileri hakkında bilgilere geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


400a det dairenin satışa sunulduğu DAP Vadisi Çağlayan projesinde; Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri yer alıyor. Projede fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor. 


DAP Vadisi ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Kağıthane-Çağlayan bölgesinde yaşama geçirildiğini söylemek mümkün. Proje, DAP Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan DAP Vadisi Kağthane projesinde yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


DAP Vadisi projesinde; 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi gibi sosyal olanaklar mevcut. 


DAP Vadisi ulaşım bilgileri!

Adres: Merkez Mahallesi Seçkin...