28 / 04 / 2024

Dap Vadisi telefon numarası

Dap Vadisi telefon numarası

Dap Vadisi telefon numarası bilgileri haberimizde yer alıyor. Kendini 8 - 12 yılda amorti eden ofislerin satışa sunulduğu projede fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi satış fiyatları!

Dap Vadisi satış fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Dap Vadisi projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede yer alıyor...

Dap Vadisi iletişim!

Dap Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dap Yapı bünyesinde ödeme imkanının sunulduğu proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'un Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor.

Düşler Vadisi satış ofisi!

Düşler Vadisi satış ofisi telefon numarası 444 68 01 olarak belirlendi. Galatasaray'ın Riva'daki dev arsasında hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Düşler Vadisi Riva satış ofisi telefon!

Düşler Vadisi Riva satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Bugün resmen satışa çıkan projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor.

Beykoz Düşler Vadisi telefon!

Beykoz Düşler Vadisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede detaylar henüz netleşmedi. 

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Konutların 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projenin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede 254 daire ve home ofis yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim için 444 93 27 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahile 10 dakika yakınlıkta bulunan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Maltepe Adam Kule satış ofisi telefon!

Dap Yapı Adam Kule projesinde 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Maltepe Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Validebağ Dap Yapı Acıbadem Evleri iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan proje 17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilecek. Validebağ Dap Yapı Acıbadem Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina satış ofisi telefon!

Toplam 1.424 adet dairenin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Dap Yapı İstmarina satış ofisi!

Toplam 1.424 adet daire ve 100 adet bağımsız birimin bulunduğu proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Dap Yapı İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

DAP Adam Kule Rezidans iletişim!

Daire tiplerinin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans Evleri'nde satış süreci devam ediyor. DAP Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Dap Vadisi telefon numarası Haberi

Dap Vadisi telefon numarası

Dap Vadisi telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde projeden bahsedelim. Dap Yapı imzası ile inşa edilen projede satışa sunulan 400 adet ofis bulunuyor.


Dap Vadisi'nde yer alan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. Vadi içerisinde Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri bulunuyor. Ofis fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. 


Dap Vadisi içerisinde 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizlemeden, kuaför ve terzi gibi imkanlar sunuluyor. 


Dap Vadisi'nde bulunan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. Proje Kağıthane - Çağlayan'da inşa ediliyor. 


Dap Vadisi nerede?

Adres: Merkez Mahallesi Seçkin Sokak 2-4/A Çağlayan / Kağıthane / İstanbul


Dap Vadisi telefon numarası

Tel: 0212 294 32 42

Web: