28 / 04 / 2024

DAP Vadisi ziya yılmaz

DAP Vadisi ziya yılmaz

Dap Yapı Çağlayan'daki eski fabrikaları dönüştürerek bölgede 'Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Projeden toplam 650 milyon liralık ciro beklediklerini söyleyen Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Cendere Maslak'a rakip olacak" dedi..

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Gayrimenkul’ün büyük ortağı Ziya Yılmaz elinde bulundurduğu paylardan yüzde 4,80 oranını daha sattığını duyurdu. 

Dap Yapı'dan İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de aldığımız arsalardan ikisi Mavişehir'de ve toplam 48 bin metrekare, Çeşme merkezdeki diğer arsamız ise 40 bin metrekare alana sahip. Üç arsamızda da toplamda 2 milyar TL'lik çok özel yeni projeler geliştireceğiz'' dedi.

Ziya Yılmaz: Kamu, dönüşümde elini taşın altına sokmalı!

DAP Yapı İzmir projesinin lansmanında konuşan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Kamu, kentsel dönüşümde elini taşın altına sokmalı" dedi.

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

DAP Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

2018 yılı planlarını açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de önümüzdeki süreçte milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

DAP Yapı'dan yeni projeler geliyor!

DAP Yapı'nın kurucusu Ziya Yılmaz ile yapılan röportajda İzmir’de ve Pendik’te yeni projelere başladıklarını duyurdu..

Dap Yapı İzmir projesine 13 bin 500 talep geldi!

Rotasını İzmir'e çeviren Dap Yapı, 400 milyon lira yatırımla 30 katlı 2 kulede 700 konut yapacak. Şirket, şimdiden 13 bin 500 talep aldı. Ziya Yılmaz, “Projemize tarihin en yüksek talebini bekliyoruz” dedi

DAP Yapı'dan 7 milyar TL'lik 5 yeni proje!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren DAP Yapı yeni projelerine hazırlanıyor. DAP Yapı'nın kurucusu Ziya Yılmaz, bu yıl 7 milyar TL'lik beş yeni projeye başlayacaklarını açıkladı.

Ziya Yılmaz: Gayrimenkul altın çağını yaşıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz inşaat sektörünün yeni atılımlara gebe olduğunu ifade etti. Yılmaz sektörün güç kaynağının ise istikrar olduğunu vurguladı.

Ziya Yılmaz: Gayrimenkul sektörü altın çağını yaşıyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Dev projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği bu dönem gayrimenkul sektörünün altın çağı” dedi.

Dap Yapı, Validebağ Konakları'nda yüzde 50 kazanç hedefliyor!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konaklarından şimdi alanın yüzde 50 kar elde edeceğini söylüyor. Yılmaz, tüm projeler için 2017-2018 yıllarında 6.5 milyar liralık yatırım öngörüyor.

Dap Yapı 6.5 milyarlık yatırımla 5 proje inşa edecek!

2016’da Türkiye’nin önemli sınavlar verdiğini belirten Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektörünün bu dönemde dahi büyümeye devam ettiğini söyledi.

DAP Vadisi ziya yılmaz Haberi

DAP Vadisi ziya yılmaz

Dap Yapı, iş ve yaşam alanı olarak belirlenen Çağlayan bölgesindeki eski fabrikaların dönüşümünden sağladığı 40 bin metrekarelik alan üzerine geliştirdiği 932 bölümlük ofis bölümünün son kısmını satışa açtı. Genişlikleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis 190 bin liradan satılıyor. Şirket toplam satıştan 650 milyon liralık gelir bekliyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 40 bin metrekarelik alan için 10 yıl çalışma yaptıklarını belirterek, "Dap Vadisi projemizde ciro beklentimizi 650 milyon lira olarak belirledik. Polisan Holding, Tatlıcı Holding başta olmak üzere 8 gruptan buradaki yerleri topladık ve ofis olarak hizmete sunduk" diye konuştu. 


CENDERE MASLAK'A RAKİP OLACAK 

Cendere bölgesinin Hükümetin planlamasına göre yeniden ele alındığını anlatan Ziya Yılmaz, planların yapıldığını, burasının Zincirlikuyu-Levent- Maslak hattına alternatif olarak...