23 / 07 / 2024

Dap Vadisi

Dap Vadisi

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

DAP Vadisi'nde dükkan ve mağaza yerleşimi başladı!

DAP Holding 'in toplam 932 ofisten oluşan DAP Vadisi projesinde, dükkan ve mağaza yerleşimine geçiliyor. Projede stokların satışı ise devam ediyor. DAP Vadisi Kağıthane'de konumlandırılıyor.

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor!

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi’nin yüzde 80’i satıldı!

İstMarina projesinin bulunduğu Kartal sahil hattının yol ve alt yapısına 30 milyon lira harcayan Dap Yapı, yeni yıla Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projeyle giriyor

Dap Vadisi'nde 36 ay vade farksız!

400 adet bağımsız birimin satışa sunulduğu Dap Vadisi projesi 40 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 8 ila 12 yıl arasında kendini amorti eden ofislerin fiyatları 193 bin liradan başlıyor...

Dap Vadisi'nde ofisiniz 8 ila 12 yılda kendini amorti ediyor!

Lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5 - 10 dakika mesafede konumlanan Dap Vadisi projesinde fiyatlar 193 bin liradan başlıyor...

DAP Vadisi‘nde ofisler satışta!

40 bin metrekare alanda 932 bağımsız ofisten oluşan 'DAP Vadisi' toplantı odaları ve işadamlarına yönelik VIP hizmetiyle dikkat çekiyor. Kafe, kuaför, terzi hizmeti de var.

Ziya Yılmaz: Dap Vadisi ile 650 milyon TL ciro hedefliyoruz!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "400 ofisin yüzde 35'ini bilenlere, tanıdıklara sattık sayılır. Bütün satışları da kısa sürede tamamlamayı ümit ediyoruz." dedi

Çağlayan Dap Vadisi’nde satış başladı!

Kartal ve Maltepe bölgesinde geliştirdiği Vazo, Tango, Burgu ve Dalga kuleleri ile dikkat çeken Dap Holding, Çağlayan’daki Dap Vadisi’nin kalan 400 ofisi için satış başladı.

Dap Vadisi satış ofisi!

Dap Vadisi satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 900 adet ofisten meydana gelen Kağıthane Dap Vadisi projesinde ofis fiyatları 190 bin liradan başlayarak yükseliyor...

DAP Vadisi'nde ofis fiyatları 190 bin TL'den başlıyor!

Türkiye' nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, hayata geçirdiği iş ve yaşam alanı projesi ile Çağlayan Bölgesi'ndeki kentsel dönüşümün gelişimine imza attı...

Dap Vadisi satışa çıktı!

Dap Vadisi satışa çıktı. Dap Yapı bünyesinde ödemelerin yapılabildiği projede lansman öncesi yüzde 40 fiyat avantajı sunuluyor. Proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor.

Dap Vadisi lansmanı 23 Ekim'de!

DAP Yapı, Çağlayan bölgesinde İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atıyor. Projenin tanıtılacağı lansman 23 Ekim 2014 Perşembe günü saat 10:00'da başlayacak.

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Z Ofis kira fiyatları!

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Z Ofis projesi İstanbul Kağıthane'ye bağlı Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor. Proje 50 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Dap Vadisi Z Ofis fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Vadisi Z Ofis'ta kiralamalar başladı. Proje 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Dap Vadisi Z Ofis nerede?

Dap Vadisi'nde kiralamalar başladı! 2 bin TL'ye!

Dap Yapı imzası ile yükselen Dap Vadisi projesinde kiralamalar başladı. Şişli - Mecidiyeköy - Kağıthane - Çağlayan aksında yükselen projede kiralık ofis fiyatları 2 bin TL'den başlıyor.

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi Haberi

Dap Vadisi

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor. 


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve fonksiyonel bir yaşam alanı sunacak olan Adam Kule, metrekaresi 5 bin 500 liradan başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor. 


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Maltepe Dragos'ta hayata geçireceğimiz Adam Kule, sağladığı yüksek prestijin yanı sıra yüksek kazançla da ilk tercih olarak öne çıkıyor. Yeni projemizle yorulan piyasalara moral vermek için Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Yeni...