29 / 04 / 2024

dap y ofis fiyatları ne kadar

dap y ofis fiyatları ne kadar

Kağıthane Dap Y Ofis projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5-10 dakika, yeni metro hattına ise 100 metre uzaklıkta yer alıyor...

Dap Yapı'dan 5 bin konutluk 4 yeni proje geliyor!

Dap Yapı 2 yıl aradan sonra 5 bin konutluk 4 yeni projenin çalışmalarına başlama kararı aldı. Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlk adım Çekmeköy. Yatay mimaride 1200 konut yapacağız. Satış öncesi 44 bin ön talep geldi” dedi.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli!

Ön talep döneminin başladığı Bakırköy Ofis Karat Projesi'nde fiyat listesi ve ödeme planı gibi detaylar henüz netleşmedi. İşte, Bakırköy Ofis Karat ödeme şekli..

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları 2 milyon 334 bin liradan başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde teslimleri 2016 yılının son çeyreğinde teslim ediliyor...

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi'nde yaşam başlıyor!

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi'nde metrekaresi 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul'da Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi kapılarını açıyor. Bu kapsamda Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde geri sayım başladı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçen Dap Vadisi projesinde geri sayım başladı. 932 ofisin bulunduğu Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Z Ofis'te fiyatlar 2 bin liradan başlıyor!

Z Ofis'te 2.000 TL'den başlayan fiyatlarla 50 m2'lik ofis alanı kiralayanlara 500 m2'lik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunulması hedefleniyor.

Kağıthane DAP Vadisi yerleşime açılıyor!

Cendere Vadisi’ni ofis vadisine dönüştüren DAP Yapı, Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkân ve mağazalarını yerleşime açıyor.

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor!

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Dap Vadisi'nde bedava ofis!

Dap Yapı imzası taşıyan Dap Vadisi bedava ofis dönemini başlatıyor. Yardımcı personel ve diğer harcamalardan tasarruf sağlayan Ofis Yönetim Sistemiyle yatırım, 8 ile 12 yıl arasında kendini amorti ediyor.

Bedava ofis! DAP Vadisi'nde 36 ay 0 faiz!

Toplamda 400 ofisin satışa sunulduğu Dap Vadisi projesi İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da konumlanıyor. "Bedava ofis! 36 ay 0 faiz!" sloganı ile yükselen projede 932 bağımsız birim yer alıyor.

dap y ofis fiyatları ne kadar Haberi

dap y ofis fiyatları ne kadar

Kağıthane Dap Y Ofis projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'ye bağlı Çağlayan'da inşa ediliyor. Çağlayan Adliyesi'ne yakın mesafede yer alan Kağıthane Dap Y Ofis, Dap Yapı imzası taşıyor.


Çağlayan Dap Yapı Y Ofis projesinde 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, kuru temizleme, kuaför, terzi yer alıyor.


9 katlı tek blok halinde hayata geçirilen Dap Y Ofis projesi 103 adet ofis, 19 adet dükkan olmak üzere toplam 122 adet bağımsız birinden meydana geliyor.


Dap Yapı Y Ofis satış fiyatları 190 bin liradan başlayak yükseliyor. Dap Y Ofis ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Kağıthane Dap Y Ofis lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5-10 dakika, yeni metro hattına ise 100...