28 / 04 / 2024

Bedava ofis! DAP Vadisi'nde 36 ay 0 faiz!

Bedava ofis! DAP Vadisi'nde 36 ay 0 faiz!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Toplamda 400 ofisin satışa sunulduğu Dap Vadisi projesi İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da konumlanıyor. "Bedava ofis! 36 ay 0 faiz!" sloganı ile yükselen projede 932 bağımsız birim yer alıyor.



Dap Yapı tarafından haya geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişim gösteriyor. Proje toplamda 40  bin metrekare arsa alanında tasarlandı. Proje kapsamında Z Ofis, A Ofis, Y Ofis, S Ofis ve İ Ofis'ler mevcut. 


Projede ofisler kendini 8 ile 12 yıl arasında amorti ediyor. Çağlayan  Dap Vadisi  projesinde, Türkiye'de ilk defa “Ofis Yönetim Sistemi” uygulanacak. 


Proje Taksim, Beşiktaş, Şişli, Levent, Zincirlikuyu, Mecidiyeköy ve Maslak gibi yerlere 5- 10 dakika mesafede yer alıyor. Ofis fiyatları ise 193 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fiyatlar ofislerin büyüklüklerine göre değişiyor. 


Dap Vadisi projesi back office, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, 7/24 özel asistan, concierge hizmetleri, kuru temizleme, terzi ve kuaför gibi alanlardan oluşuyor.


Çağlayan Dap Vadisi nerede?

Adres: Merkez Mahallesi Seçkin Sokak 2-4/A Çağlayan / Kağıthane /  İstanbul 


Dap Vadisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/ emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön