04 / 05 / 2024

Dap Vadisi ofisler

Dap Vadisi ofisler

932 adet ofisin bulunduğu DAP Vadisi'nde yaşam başlıyor. DAP Yapı'nın projesinde, Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Bedava ofis! DAP Vadisi'nde 36 ay 0 faiz!

Toplamda 400 ofisin satışa sunulduğu Dap Vadisi projesi İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da konumlanıyor. "Bedava ofis! 36 ay 0 faiz!" sloganı ile yükselen projede 932 bağımsız birim yer alıyor.

Teras Kule DAP ödeme planı!

30 katlı iki blok şeklinde yükselen Teras Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da inşa ediliyor. Projede ofisler 352 bin TL'den, evler 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Teras Kule DAP ödeme planı...

Dap Yapı Teras Kule daire fiyatları!

Dap Yapı imzasını taşıyan Teras Kule projesinde konut, dükkan ve ofisler yer alıyor. İstanbul Kartal'da yükselen Teras Kule projesinde fiyatlar 323 bin TL'den başlıyor...

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR İnşaat Lojistik ve Nakliyat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melike Kurt tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Seçkin Sokak, Dap Vadisi'nde kuruldu.

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri!

Dap Adam Kule Maltepe ödemeleri 36 ay 0 faiz fırsatı ile yapılabiliyor. Teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan projede konut ve home ofisler bulunuyor.

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

DAP Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Avrupa Yakasında Çağlayan’da DAP Vadisi’ni hayata geçirerek Kağıthane’nin dönüşümüne imza atan DAP Yapı, büyümesini bu alanda yeni projeler geliştirerek sürdürecek.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Vadisi ofis projelerinde hayat başladı!

Avrupa'nın en büyük iş ve yaşam kompleksi Dap Vadisi'nde hayat başladı. Projedeki Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı da devam ediyor.

Dap Vadisi ofisler Haberi

Dap Vadisi ofisler

Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards'ta Ofis Geliştirme ve Kamu Hizmeti Geliştirme alanında ödül alan DAP Vadisi'nde ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor. DAP Yapı'nın hayata geçirdiği Vadi'de yer alan Z Ofis, I Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis'te stokların satışı devam ederken, kapılar açılıyor. ŞişliMecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanan DAP Vadisi'nde, lobiler, toplantı odaları, mağaza ve dükkanlar, kafe ve restoranlar, market, banka, eczane, kuaför, terzi, shuttle gibi ihtiyaç duyulacak her şey aynı konseptte buluşuyor. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak istenildiğinde mini golf sahasından fitness center'a ve alışveriş merkezine kadar tüm imkanlar tek bir alanda karşılanıyor. DAP Vadisi, 932 adet ofisin bü- arada ve birbiriyle etkileşimli biçimde çalışmasına ortam sağlıyor. 


Z Ofis'te 2 bin TL'den...