27 / 04 / 2024

Dap Vadisi iletişim

Dap Vadisi iletişim

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Bedava ofis! DAP Vadisi'nde 36 ay 0 faiz!

Toplamda 400 ofisin satışa sunulduğu Dap Vadisi projesi İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da konumlanıyor. "Bedava ofis! 36 ay 0 faiz!" sloganı ile yükselen projede 932 bağımsız birim yer alıyor.

Dap Vadisi telefon numarası!

Dap Vadisi telefon numarası bilgileri haberimizde yer alıyor. Kendini 8 - 12 yılda amorti eden ofislerin satışa sunulduğu projede fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor.

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar?

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 193 bin TL'den başlıyor deniliyor. Ofis alanlarının 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değiştiği proje, DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor...

DAP Vadisi iletişim bilgileri!

DAP Yapı imzası taşıyan DAP Vadisi iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 294 32 42. Projede yer alan ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor...

DAP Vadisi bedava ofis konsepti!

Fiyatları 193 bin TL'den başladığı DAP Vadisi bedava ofis konsepti kapsamında ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. “Ofis Yönetim Sistemi” Türkiye'de ilk defa DAP Vadisi projesinde kullanılacak..

Dünyada bir ilk, Dap Vadisi'nde bedava ofis!

İStanbul Avrupa yakasında Kağıthane'ye bağlı Çağlayan'da hayata geçirilen Dap Vadisi projesinde ofis fiyatları 193 bin liradan başlayarak yükseliyor. Dap Vadisi projesinde satış süreci devam ediyor...

Dap Vadisi adres bilgileri!

Dap Vadisi adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dap Vadisi projesi 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi bulunuyor...

Dap Vadisi görücüye çıktı! 190 bin TL!

Bugün Çırağan Sarayı'nda basınla bir araya gelen Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm projesi olarak satışa sundukları Dap Vadisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi.

Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Yapı projesi olan Dap Vadisi içinde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin satışlar lansman fiyatlarıyla yapılıyor. Peki Dap Vadisi fiyatları ne kadar?

Dap Vadisi fiyatlar!

Dap Vadisi projesi Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve Bumerang Ofis projelerini kapsıyor. Toplam 900 birimden oluşan projede son 400 ofis satışa çıktı. İşte Dap Vadisi fiyatlar...

Dap Vadisi iletişim!

Dap Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dap Yapı bünyesinde ödeme imkanının sunulduğu proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul'un Kağıthane ilçesinin Çağlayan bölgesinde inşa ediliyor.

Dap Vadisi satışa çıktı!

Dap Vadisi satışa çıktı. Dap Yapı bünyesinde ödemelerin yapılabildiği projede lansman öncesi yüzde 40 fiyat avantajı sunuluyor. Proje içerisinde birbirinden farklı 6 ofis ve yaşam konut projesini barındırıyor.

Dap Vadisi lansmanı 23 Ekim'de!

DAP Yapı, Çağlayan bölgesinde İstanbul’un en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atıyor. Projenin tanıtılacağı lansman 23 Ekim 2014 Perşembe günü saat 10:00'da başlayacak.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim!

Acıbadem Dap Yapı Konutları iletişim için 444 43 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 17 bin 237 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek proje 355 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Dragos iletişim için satış ofisi ile 444 93 27 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje sahile ve metroya yakın konumda bulunuyor.

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim!

Dap Adam Kule satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede daireler 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildi.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe iletişim için 444 93 27 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Sahile 10 dakika yakınlıkta bulunan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Ankara Ege Vadisi iletişim!

Ankara Ege Vadisi iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Detayları henüz netleşmeyen proje Sinpaş GYO imzası ile inşa edilecek.

Dap Vadisi iletişim Haberi

Dap Vadisi iletişim

Z Ofis’te 2.000 TL’den başlayan fiyatlarla 50 m2’lik ofis alanı kiralayanlara adeta 500 m2’lik ofis kiralanmışçasına, mobilyalı, sekreterli, toplantı ve konferans salonlu fonksiyonel hizmet sunuluyor.

Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards’ta “Ofis Geliştirme” ve “Kamu Hizmeti Geliştirme” alanında ödül alan DAP Vadisi Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane-Çağlayan aksında konumlanıyor. İş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan projede, lobiler, toplantı odaları, mağaza ve dükkanlar, kafe ve restoranlar, market, banka, eczane, kuaför, terzi, shuttle gibi ihtiyaç duyulacak her şey aynı konseptte buluşuyor. Yoğun iş temposundan uzaklaşmak istenildiğinde mini golf sahasından fitness center’a ve alışveriş merkezine kadar tüm imkanlar tek bir alanda karşılanıyor. 

7 gün 24 saat çalışılacak keyifli bir ortam

Çalışmanın, bir arkadaşlık ve sosyal etkileşim, iletişim ve işbirliği matrisi olarak kabul...