28 / 04 / 2024

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar?

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar?

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 193 bin TL'den başlıyor deniliyor. Ofis alanlarının 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değiştiği proje, DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor...



Bedava ofis konsepti ile ofislerin satışlarına başlanan DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Çağlayan  Dap Vadisi  içerisinde;  Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projeleri yer alıyor.  400 adet ofisin alıcılarına sunulduğu proje,  DAP Yapı  imzasıyla yükseliyor. 


Kağıthane DAP Vadisi projesinde yer alan ofisler 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede  satın alınan ofisler kendi kendini 8 ila 12 yılda amorti ediyor. 


DAP Vadisi ofis fiyatları ne kadar sorusuna 193 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor. Projede  “Ofis Yönetim Sistemi” ilk defa DAP Vadisi projesinde kullanılacak. 


DAP Vadisi Çağlayan projesinin sosyal imkanları arasında; 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti,kuru temizleme, kuaför ve terzi bulunuyor. 


Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön